RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Ap / Scanpix

Zlatan tangerte scoringsrekorden

Sist oppdatert:
Svensken er nå et celebert selskap og har fortsatt én kamp igjen.

PARIS SAINT-GERMAIN - OLYMPIAKOS 2-1:

Hernan Crespo, Filippo Inzaghi Ruud van Nistelrooy og Cristiano Ronaldo har alle scoret åtte mål i gruppespillet i Champions League i løpet av én sesong.

Det har også Zlatan Ibrahimovic nå gjort etter at svensken satte inn 1-0 for Paris Saint Germain, som slo Olympiakos 2-1 onsdag.

- Første omgang var veldig, veldig bra. Vi spiller veldig bra, skaper sjanser og lykkes med å score mål. I andre omgang blir det et helt annet kampbilde ettersom Veratti blir utvist. Vi må jage mer, blir mer defensive og de lykkes med å socre. Senere scorer vi på slutten, og det føles bra. Jeg syntes vi fortjente seieren, sier Zlatan til Viasat Sveige.

Zlatan var glad for å tangere scoringsrekorden i gruppespillet i sin 100. Champions League-kamp, men sikter enda høyere.

- Det føles bra, men jeg har ikke vunnet den ennå. Likevel er det absolutt kult. Jeg scorer i dag, kjører på og det føles bra fysisk. Jo lengre vi kommer, jo bedre føles det. Fortsetter vi å ha denne flyten, kommer det til å bli bra.

Se høydepunkter fra kampen her:

Sju minutter brukte Ibrahimovic før han satte inn kampens første scoring. Gregory Van der Wiel slo et nydelig innlegg fra høyrekanten, og svensken hadde ingen problemer med å sette inn 1-0 fra kort hold.

Olympiakos har også en storscorer. Konstantinos Mitroglou heter han, og du kan lese mer om ham her. Rett etter Zlatans ledermål, var grekeren nær ved å utligne. Skuddet ble imidlertid slått til corner av Salvatore Sirigu.

Marco Veratti gjorde jobben vanskeligere for PSG da han pådro seg sitt andre gule kort og ble utvist rett etter pause. Laurent Blanc valgte derfor å bytte ut angriper Ezequiel Lavezzi til fordel for mer defensivt anlagte Adrien Rabiot.

Til tross for at PSG spilte med en mann mindre, var det Zlatan Ibrahimovic som fortsatte å showe. Bare en flott redning fra Roberto hindret svensken i å bli tomålsscorer da han klinte til fra langt hold.

Utligningen skulle imidlertid komme. Manolas satte inn det som på det tidspunktet var et fortjent utligningsmål fem minutter før slutt.

På tampen dukket Edinson Cavani opp og sørget for at alle poengene ble igjen i Paris.

Olympiakos må nå kjempe med Benfica om andreplassen i Gruppe C.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere