RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Zlatan tvilsom mot England

Sist oppdatert:
Svenskene frykter at Zlatan Ibrahimovic ikke rekker den viktige kampen mot England neste tirsdag.

BERLIN (TV 2 Nettavisen): Den svenske stjernen ble byttet ut ved pause mot Paraguay. Nå er det usikkert om han kommer mer på banen i det hele tatt.

Ibrahimovic pådro seg en strekk allerede på oppvarmingen mot Praguay, men valgte å ikke si noe til landslagsledelsen. Han sjanset, men tapte.

Hvem spiller i dag? Sjekk her
Se gratis VM-videoer

MR-undersøkes
Den svenske landslagslegen Anders Valentin opplyser at spissen må gjennom ytterligere tester før det blir klart om han rekker gruppefinalen mot England på tirsdag. Zlatan skal blant annet gjennom en MR-undersøkelse i ettermiddag.

- Zlatan hadde litt smerter i lysken under oppvarmingen, og utover i kampen ble det gradvis verre. Derfor bestemte vi oss for å ta ham av før andre omgang, sa Valentin på fredagens pressekonferanse på det svenske spillerhotellet i Berlin.

- I dag føler han seg bedre, men vi er selvsagt bekymret for den neste kampen.

Får skryt av Ljungberg
Sverige slo Paraguay 1-0 etter en sen scoring av Fredrik Ljungberg. Nå krysser Arsenal-spissen fingrene for at Juve-spissen skal rekke neste kamp.

- Jeg synes synd i Zlatan. Vi må bare vente og se hva som skjer. Han skapte mange sjanser for oss mot Trinidad og Tobago, og jeg synes han har spilt bra så langt, sier Ljungberg.

Sverige møter England i sin siste gruppespillskamp, og Tyskland eller Ecuador hvis de går videre fra gruppa. Det gjør de med minst ett poeng mot England, eller om Trinidad ikke vinner mot Paraguay.

Les også:Zlatan - for en spiller

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere