RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Scoringsmaskinen Zlatan Ibrahimovic sliter med en skade i leggen. Den har ført til at han har spilt lite i det siste, og Erik Hamrén, den svenske landslagssjefen, er bekymret.
Scoringsmaskinen Zlatan Ibrahimovic sliter med en skade i leggen. Den har ført til at han har spilt lite i det siste, og Erik Hamrén, den svenske landslagssjefen, er bekymret. Foto: Erik Martensson (NTB scanpix)

Zlatan usikker til Norge-kampen

Sist oppdatert:
Scoringsmaskinen Zlatan Ibrahimovic sliter med en skade i leggen. Den har ført til at han har spilt lite i det siste, og Erik Hamrén, den svenske landslagssjefen, er bekymret.

Svensken har ikke spilt de to siste seriekampene for Paris St. Germain. Det er også tvilsomt om han kommer til å spille cupfinalen mot Auxerre til helgen.

Foreløpig er det også svært usikkert om superspissen kommer til å bli klar til treningslandskampen mot Norge 8. juni. Også EM-kvalifiseringskampen mot Montenegro seks dager senere henger i en tynn tråd.

– Jeg håper selvsagt at Ibrahimovic skal være «fit for fight» til samlingen vi står foran. Det som er avgjørende er om han kommer til å spille cupfinalen lørdag og hvordan leggen hans reagerer på det. Jeg er optimist, slo Hamrén fast etter å ha tatt ut den svenske troppen til de to kampene.

– Det er en liten skade som har gjort det vanskelig for ham, men jeg håper den er så bra at han spiller cupfinalen og blir med for fullt på vår samling, sa den svenske landslagssjefen.

Det er ikke bare skaden til Zlatan som bekymrer Hamrén. Også flere andre spillere sliter med skader, og særlig til kampen mot Norge, ser det ut som om svenskene kommer til å stille med et noe redusert lag.

Flere av de aktuelle svenske spillerne til EM-kvalifiseringen mot Montenegro skal spille kamper for sine egne lag 7. juni, og dermed er de aktuelle til Norge-kampen dagen etter. Det svekker Sverige og Hamréns lag, men er godt nytt for Per Mathias Høgmos adepter. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere