*Nettavisen* Sport.

Zlatan uvitende om Real-bud

Zlatan Ibrahimovic hevder at han er uvitende om at Real Madrid skal ha lagt inn et bud på 520 millioner kroner for hans tjenester.

Ifølge svenskens agent la Real Madrid inn et bud i helgen, som sikrer Juventus 520 millioner kroner i overgangssum. Michael Owen går motsatt vei som en del av handelen.

Men Zlatan Ibrahimovic, som kom til Juventus fra Ajax i fjor sommer, hevder at han ikke har hørt om Real Madrids påståtte bud. Superspissen ønsker å fortsette karrieren på Stadio delle Alpi.

- Jeg vet ingenting om Reals bud. Dette er mitt første år i italiensk fotball, og jeg var med på å vinne gullet, sier Zlatan Ibrahimovic ifølge Sky Sports.

Svensken er svært fornøyd med sin egen innsats i Juventus-trøya denne sesongen.

- Det føles bra å vinne serien, ikke minst fordi jeg har spilt svært bra og scoret masse mål, sier han.

- Frykt meg mer!
Han lover imidlertid at motstanderne har mer å frykte neste sesong.

- Jeg har ikke vært på topp hele sesongen, så jeg har mer å vise frem. Jeg trives svært bra i Italia, men det er vanskeligere å score mål her enn i Nederland, mener Zlatan.

Også den brasilianske landslagsspilleren Emerson har blitt koblet til Real Madrid, men også han avviser at han er på vei til den spanske storklubben.

- Jeg trives i Torino og vet ingenting om Real Madrid har lagt inn bud, slår Zlatan Ibrahimovics lagkamerat i Juventus fast.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.