RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Zlatan vant fram etter sexrykter

Foto: Scanpix/Reuters
Sist oppdatert:
Svensk radiokanal spredde gruppesexrykter om duo.

Det var den svenske radiokanalen Rix FM som i høst videreformidlet sexrykter rundt det Sveriges landslag i fotball.

Kanalen hevdet at Zlatan Ibrahimovic og tidligere Stabæk-spiller Christian «Chippen» Wilhelmsson hadde vært med på gruppesex på et hotellrom før ne kamp mot Finland.

Både Milan-spissen og «Chippen» reagerte kraftig på disse ryktene og valgte å stevne radiostasjonen. Rix FM måtte etter hvert legge seg flat.

Ryktet oppstå etter at programleder Roger Nordin hadde sendt en SMS som inneholdt informasjonen til redaksjonen i programmet Rix Morronzoo.

Han programlederkollega Sophia Wistam leste så opp denne tekstmeldingen på direkte radio. Innslaget er nå fjernet fra stasjonens nettsider.

- Hos MTG Radio driver vi med underholdning. Dette var spekulasjoner. Det er dårlig radio, sier MTG-sjef Anna Berggren til Resume.

Både Zlatan og «Chippen» er fornøyd med at radiokanalen nå har lagt seg flate, og fjernet innslaget.

- Jeg har lagt dette bak meg nå. Men det er avklart, alt er løst. Vi fikk gjennomslag for det vi ville, sier Wilhelmsson til fotbollskanalen.se.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere