RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fotballbråk preget svensk lokalderby

Foto: Anders Wiklund (Scanpix)
Sist oppdatert:
Flere personer ble skadet i fotballopptøyer foran oppgjøret mellom Hammarby og Djurgården i Allsvenskan mandag kveld.

Hammarbysupporterene havnet i bråk med rivaliserende fans utenfor shoppingsenteret NK i sentrum av Stockholm ikke lenge før avspark. Fotballsupporterene var på vei til kampen.

- Flere vinduer ble knust, men det er foreløpig uklart om noen er alvorlig skadet, sier pressetalsmann for Politiet i Stockholm til den svenske avisen Expressen ved 20-tiden mandag kveld.

Flere ambulanser kjørte til opptøyene, og en kvinnelig fotballsupporter ble kjørt til sykehus. Det er ikke kjent hvor alvorlig skadet kvinnen ble.

- Hammarby-supportere var involvert i bråket, bekrefter presstalsmann Björn Pilhblad.

Storseier
Hammarby vant hovedstads-oppgjøret mot Djurgården 3-0 etter to scoringer av Björn Runström og ett av Pablo Piñones-Arce. Hele 24.165 tilskuere var tilstede på kampen.

Den tidligere Rosenborg-spilleren Karl-Oskar Fjørtoft spilte 1. omgang for Hammarby. Han måtte forlate banen etter et sammenstøt med Djurgårdens tidligere Viking-spiller Toni Kuivasto.

Hammarby leder Allsvenskan med 26 poeng etter 12 spilte kamper i Allsvenskan. Halmstad er nummer to med 24 poeng og ligger på tredjeplass med 23.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere