Fotballspilleren Lilian Thuram har den siste tiden blitt sterkt knyttet med en overgang til den franske toppserieklubben Paris St. Germain, men nå ser det ut til at overgangen er satt på vent, fordi forsvarsspilleren sliter med hjerteproblemer.

Hjerteproblemer
Thuram, som la opp som landslagsspiller etter årets EM-turnering, opplyste om sykdommen på en pressekonferanse fredag.

- Jeg holder ikke denne pressekonferansen for å annonsere at jeg er i ferd med å skrive under for Paris St. Germain, men for å opplyse om at jeg har hjerteproblemer, sier Thuram ifølge BBC.

Tidligere har også spillerens bror blitt diagnostisert med samme hjertesykdom.

- Det ser ut til å være den samme sykdommen som broren min også hadde for noen år siden. Hjerteproblemene første til at han døde, mens han trente basketball, sier franskmannen.

Skal testes
Den tidligere Juventus-spilleren skal nå gjennomgå en rekke tester for å finne ut hvor alvorlig sykdommen er.

- Det kom som en stor overraskelse. Jeg hadde ikke ventet at noe slik skulle skje. Om en måneds tid vil jeg vite om jeg kan fortsette som fotballspiller, sier Thuram.

Thuram startet karrieren sin i Monaco, før han flyttet til Italia for å spille for Parma og senere Juventus. I 2006 signerte han for Barcelona, men klarte aldri å etablere seg på det spanske storlaget.

Forsvarsspilleren har også spilt hele 142 kamper for det franske landslaget, noe som er rekord. Han har vunnet både VM og EM i løpet av karrieren.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!
Fotballgal? Prøv dette spillet!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).