*Nettavisen* Sport.

Fotballfeber i Aalesund

Tor Hogne Aarøy og Morten Moldskred, Aalesund Foto: June R. Johansen, Sunnmørsposten

Fredrikstad har allerede satt rekord i antall solgte sesongkort før Tippeliga-starten i april. Nyopprykkede Aalesund melder om enda større interesse.

05.01.05 11:28

- Vi har ikke hele oversikten ennå, men foreløpig kan vi grovt fastslå at vi har solgt et sted mellom 4500 og 5000 sesongkort allerede. Det er en klar rekord for Aalesund fotballklubb, opplyser administrasjonssekretær Ann Kristin Aarønes til TV 2 Nettavisen.

TV 2 Nettavisen skrev tirsdag at fotballfeberen herjer i Fredrikstad. Klubben har allerede i begynnelsen av januar satt ny rekord med over 4000 solgte sesongkort.

I Aalesund er interessen vel så stor - om ikke større.

- Vi merker en veldig stor pågang. Telefonene ringer i ett sett daglig, folk vil være tidlig ute for å sikre seg de beste plassene. Den nye arenaen og det faktum at klubben er tilbake i Tippeligaen, skaper en voldsom pågang, sier Aarønes.

- Selger over 6000
Hun regner med at Aalesund vil selge godt over 6000 sesongkort før Tippeliga-starten, og klubben har allerede satt et tak på hvor mange kort de er villige til å selge.

- Vi kan vel ikke selge mer enn 7000 eller 8000 sesongkort. Vi må ha billetter tilgjengelige til kampene for salg også. Men foreløpig har vi god plass, vårt nye anlegg tar jo 10.500 tilskuere, forteller Ann Kristin Aarønes.

- Den store interessen er veldig artig for klubben, ikke bare fordi mange folk kommer og ser kampene, det skaper også en økonomisk gevinst, mener hun.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.