Ullern: Med utrolige 113 lag påmeldt arrangerte Ullern IF CC Vest Cup i fotball på Ullernbanen lørdag. Fra klokken ni om morgenen til ni om kvelden ble det blåst igang 168 kamper i aldersgruppen 1999 til 2004. I tillegg var klubbens spillere født i 1996-1998 dommere for dagen.

Ullern Avis Akersposten tok en liten prat med Inger Lise Etholm som sitter i styret og i arrangementskommiteen til Ullern IF - og det var en strålende fornøyd turneringsleder vi fikk i tale.

– Dette har vært en helt fantastisk dag der vi har fått enormt med skryt, vi fikk til og med en telefon fra Lyn som ønsket å gratulere oss med en kjempefin turnering - slikt gleder oss veldig, forteller Etholm.

– Vil takke alle

Lokalavisens utsendte kunne med selvsyn konstatere at dagen hadde vært en stor sportslig suksess for Ullern IF, det var kun smilende utøvere og foreldre å spore.

– Jeg vil også gjerne få benytte anledningen til å takke alle som har stilt opp her - uten dem så hadde vi ikke fått til dette. Bortimot 100 foreldre har stått på i ulike roller og det har også vært veldig mange tilskuere i løpet av dagen, så jeg kan ikke annet enn å være superfornøyd, avslutter Inger Lise Etholm.

Spennende

Lokalavisen fikk også gleden av å overvære oppgjøret mellom Ullern Microgiants og Heming 8. Her var det mange talenter å spore på begge lagene - og det ble en meget spennende kamp der gjestene fra Heming trakk det lengste strået til slutt.

2-3 ble sluttresultatet og tomålsscorer Kristoffer Askildsen (10) hos Heming var storfornøyd med kampen;

– Dette var en skikkelig spennende og morsom kamp der det egentlig ikke var så stor forskjell på lagene. Veldig mange gode spillere og flott med så mange supportere, kunne unge og lovende Kristoffer meddele.

Ingen sure miner

For hjemmelaget sin del så var det overhodet ingen sure miner å spore etter tapet - og Sigurd J. Davidsen (10) hadde følgende kommentar etter kampslutt;- Det er ikke så farlig å tape en kamp, jeg syntes at vi spilte veldig bra mot Heming og jeg er også godt fornøyd med de to målene jeg scoret, fortalte gutten med det enormt gode skuddbeinet.

Bursdag og kake

Det ble også en meget spesiell dag for hjemmelagets Mikkel Hagen, han fylte nemlig 10 år denne lørdagen og har vel sjelden opplevd maken til bursdag.

- Jeg har virkelig hatt en kjempefin bursdag og jeg har gledet meg lenge til denne dagen - nå skal det bli godt med kake, kunne Mikkel fortelle samtidig som hele laget omkranset ham og gratulerte med dagen. Selv turneringens speaker sang bursdagssangen over høytaleranlegget - en super avslutning på en strålende turneringsdag for Ullern IF.