RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fotballjenter kaster klærne

Stine Amundsen er vant til å gå klapp på skulderen etter bra innsats på banen.
Stine Amundsen er vant til å gå klapp på skulderen etter bra innsats på banen. (DANNY TWANG/PORSGRUNNS DAGBLAD)
Sist oppdatert:
Fotballjenter i Bamble dribler gutta trill rundt i lettkledde positurer i ny kalender.

Gå ta'banen for noen fotballjenter! Kaster en fotballspiller drakta for å feire for eksempel en scoring, er belønningen gult kort. Kaster den samme spilleren den samme drakta i en kalender, kan belønningen bli 75.000 kroner i en slunken klubbkasse.

Superstjerner gjør det også
Det håper i hvert fall fotballjentene i Bamble, som på eget initiativ har laget en kalender med seg selv i minimalt med tekstiler. Før OL i Aten lot australske toppidrettsutøvere seg avbilde nakne - for tredje OL på rad. Under ser du en rekke eksempler på stjerner som har kastet klærne for den ene eller andre sak.

- Ikke kropp og sex
- Dette handler ikke om kropp og sex. Vi stilte opp for å skaffe penger til klubben, og jeg tror alle jentene syntes dette var gøy. Nå blir det spennende å se resultatet, sier Stine Amundsen, en av modellene, til Porsgrunns Dagblad.

De avvinkes for offside av Gerd von der Lippe, som er doktor i idrettssosiologi ved Høgskolen i Telemark. Hun mener jentene burde brukt actionbilder fra fotballbanen i stedet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere