Gå til sidens hovedinnhold

Fotballprofil angrer fyllekjøring

Hammarbys svenske U21-landslagsspiller, Patrik Gerrbrand, ble nyttårsaften pågrepet av politiet, mistenkt for promillekjøring. Nå ber han om unnskyldning.

For første gang siden pågripelsen snakker det svenske stortalentet ut om fyllekjøringen nyttårsaften.

I beruset tilstand satte 22-åringen seg i bilen og kjørte hjem fra en svært fuktig nyttårsfest. Han ble stoppet av politiet, og risikerer store bøter og fengsel.

Angrer dypt

- Jeg angrer dypt. Jeg lover at det aldri kommer til å skje igjen, sier Patrik Gerrbrand til svenske Sportsbladet.

Ifølge Expressen skal Patrik Gerrbrand ha blitt pågrepet langt ut på dagen første nyttårsdag. Det avviser Hammarby-spilleren.

- Det stemmer overhodet ikke. Alt utspilte seg tidlig om morgenen. Når jeg ikke fikk tak i taxi, satte jeg meg i bilen og kjørte hjem, sier Gerrbrand, og legger til at han på veien ble stoppet av en politipatrulje.

Blodanalysen ikke klar

Blodanalysen til den svenske U21-landslagsspilleren er ennå ikke klar, men alt over 0,2 i promille kan gi fengsel i opptil to år og store bøter i Sverige.

Patrik Gerrbrand er et av de største talentene i Allsvenskan, og debuterte for Hammarby allerede i 2000. Han var blant Sveriges beste spillere i U21-landslagets playoffkamp mot Spania som sikret Sverige plass i U21-EM.

Reklame

Her kan du levere Eurojackpot