RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Faksimile: YouTube.com

Fotballspiller arrestert under kamp

Sist oppdatert:
Du vil nok forstå hvorfor når du ser dette videoklippet.

Det er ikke ufarlig å dømme fotballkamper. Spillet går raskt og en dommer kan både bli truffet av ballen og spillere som har blikket et annet sted.

Heldigvis er det sjelden spillerne løper på dommeren med vilje.

En brasiliansk fotballspiller ved navn Volante Derlan gjorde imidlertid det onsdag kveld. Ikke bare løp han på dommeren med vilje, han gikk faktisk fysisk til angrep på kamplederen.

Et videoopptak viser at fjerdedommeren i en Campeonato Amazonense-kamp mellom EC Iranduba og Sao Raimundo AM kalte til seg dommer Joao Batista Cunha Brito for å informere ham om en hendelse som han ikke hadde fått med seg fordi den skjedde et annet sted enn der ballen var.

Ifølge den brasilianske avisen Globo ble dommeren gjort oppmerksom på at Volante Derlan hadde insinuert at dommeren var kjøpt og betalt etter at Derlan hadde fått gult kort.

Brito ga deretter et nytt gult kort, og dermed også rødt kort til, Sao Raimundo-spilleren. Sekunder senere måtte politiet gripe inn.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere