RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fotballspiller slo til kvinnelig journalist

Foto: Reuters/Scanpix
Sist oppdatert:
Bråkmakeren Gary Medel har bokstavelig talt slått til igjen.

Chileneren Gary Medel er ikke kjent som en mann som tar det rolig. Sevilla-spilleren har flere ganger havnet i trøbbel på grunn av sitt temperament.

De fleste husker sikkert at den defensive spilleren for en tid tilbake hadde et aldri så lite sammenstøt med Barcelonas Francesc Fabregas og ble utvist. Forseelsen mot den tidligere Arsenal-spilleren er kanskje ikke det styggeste fotballen har sett, men dette er ikke Demels eneste påfunn.

Nylig havnet han også i trøbbel for å ha klappet til en kvinnelig journalist i hjemlandet Chile. Den aktuelle journalisten skal ifølge chilenske medier ha vært en «sladderjournalist».

Tok mikrofonen
Journalistens navn er Nataly Marambio og hun jobber fro Chilevision-programmet SPQ. Hun skal ha spurt Mendel et spørsmål angående tirsdagens kamp mot Argentina.

Chile tapte oppgjøret 2-1, etter scoringer av Lionel Messi og Gonzalo Higuain. Felipe Gutierrez scoret for vertene.

Medel skal ha reagert kraftig på spørsmålet fra den kvinnelige journalisten og først røsket fra henne mikrofonen, før han ga henne et godt, gammeldags klaps på kinnet.

- Uansett hva som skjer, så er det aldri greit å slå en kvinne, skriver avisen Colegio de Periodistas om hendelsen.

På flyplassen
Episoden skal ha skjedd på flyplassen og ble rapportert til politiet. Siden Sevilla-spilleren allerede hadde gått gjennom sikkerhetskontrollen, ble det en sak sivilpolitiet i Chile.

Dette førte til at Medel ikke kom seg med flyet han skulle ta til Spania.

Medel ble også tidligere i år arrestert som følge av bråk. Da skal han ha hatt en konfrontasjon med en mann tidlig på morgenen i Chiles hovedstad Santiago.

Han skal også en periode ha mistet plassen på landslaget etter en tur på byen med lagkamerat Eduardo Vargas.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere