RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fotballstjerne angrer på sexvideo

Foto: AFP/Scanpix
Micah Richards håper den ikke vil ødelegge landslagskarrieren.

Manchester Citys enormt talentfulle forsvarsspiller Micah Richards ble hengt ut i avisen News of the World etter at han sammen med en kamerat hadde seg med en brunette på et hotelltoalett.

Den engelske tabloidavisen fikk tak i videoen og publiserte den i sin nettavis.

Nå insisterer Micah Richards på at har lært av tabben og at han har forandret seg. I et intervju - med samme avis - forteller han at jenter kaster seg over engelske fotballstjerner og trygler om sex, at han har avslått dusinvis av slike jenter og at han har sluttet å fly på byen.

- Ja, jeg var dum som var med i den videoen og jeg ble helt knust da den dukket opp i News of the World, erkjenner Richards.

Og legger til:

- Fram til da hadde alt gått på skinner i karrieren min, både med Manchester City og England.

Richards, som fortsatt bare er 19 år, etablerte seg på det engelske seniorlandslaget under dets forrige landslagssjef, Steve McLaren. Nå håper han at Fabio Capello også vil gi ham sjansen.

- Det var en skikkelig vekker. Jeg oppdaget at jeg kanskje hadde gjort ting jeg ikke burde ha gjort. Det (avisoppslaget) fikk meg til å se ting fra en annen side. Jeg begynte å tenke over hvordan jeg oppfører meg og hva som skjer rundt meg. Jeg vil ikke at landslagstreneren skal dømme meg ut i fra én sak i avisa. Jeg vil ikke at han skal tro at det er sånn jeg egentlig er, sier Richards.

I Capellos første kamp som Englands landslagstrener - 2-1-seieren over Sveits - var det Manchester Uniteds Wes Brown som spilte høyreback.

Trolig hadde italieneren blant andre Micah Richards i tankene da han i forbindelse med uttaket uttalte at «en plass på landslaget må fortjenes, og det baserer seg på oppførsel, spill på banen og holdning». Nå ønsker Micah Richards å bevise at han virkelig fortjener en plass på landslaget.

- Dette er ting jeg må håndtere. Jeg vil bare at Capello skal se meg spille. Min oppførsel har forandret seg 100 prosent siden den videoen dukket opp. Jeg tror jeg er en sterkere person nå, sier Richards til News of the World.

For full oversikt over sportsnyhetene - klikk her!

Vil du ha sportsnyheter på mobilen? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster 2,- per melding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere