RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fotballstjerner i sjokk over skrekkhendelsene

Foto: Pa Photos/Scanpix
Sist oppdatert:
Michael Owen har sendt en personlig hilsen til alvorlig skadet United-fan.

De forferdelige hendelsene som utspilte seg i Oslo og på Utøya 22. juli har sendt sjokkbølger over hele verden.

På mikrobloggnettstedet Twitter har flere fotballpersonligheter sendt sin kondolanse til de rammede og hele det norske folk.

- Er dypt sjokkert over det som har skjedd i Norge det siste døgnet. Kondolerer og sender min medfølelse til det norske folk. Mine tanker er hos alle dem som er berørte av de fryktelige begivenhetene. I dag føler jeg meg mer norsk en noensinne før, skriver Manchester United-keeper Anders Lindegaard, som også oppfordrer folk til å gi blod.

Owen med personlig hilsen
Marte Ødegården var en av de som var til stede på Utøya da dramaet utspilte seg. Hun er Strømsgodset og Manchester United-fan og er svært aktiv på Twitter.

Under brukernavnet «miniodegarden» har hun twitret over 17.000 ganger og hun har nærmere 2.000 som følger henne. Faren til Ødegården fortalte om tilstanden hennes på Facebook, og hun har fått flere hundre støttemeldinger på Twitter. Tilstanden hennes skal fortsatt være kritisk.

Manchester United-spilleren Michael Owen, er en av de som sender Ødegården en personlig hilsen på nettstedet.

- Hei, Marte. Jeg hørte de forferdelige nyhetene om at du ble skadd i Oslo i dag. Våre tanker er med deg - Michael, skriver spissen, som også skriver en generell melding om hendelsene.

- Hørte akkurat de forferdelige nyhetene fra Oslo i Norge. Mine tanker er med alle de som er rammet, skriver engelskmannen.

Mange er i sjokk
Flere fotballpersonligheter har uttrykt sjokk og sorg over det som har skjedd i Norge.

- Tanker går til folkene i Oslo. En trist tid nå, skriver Rio Ferdinand.

- Jeg vil personlig uttrykke min kondolanse til folkene i Norge, skriver Cesc Fabregas.

- Mine tanker er med folket i Norge, skriver Joey Barton.

- En av de tristeste morgenene i Norges historie. Klarer nesten ikke å tro at det jeg leser er sant, skriver Odense-spiller Tore Reginussen.

I tillegg har blant andre Shaun Wright-Phillips benyttet en såkalt retweet for å sende tanker til de som er rammet i Norge.

Også blant engelske fotballjournalister har det kommet mange reaksjoner.

- Norge er et så fredfylt sted. Jeg skjønner det bare ikke. Tankene er med alle som er rammet. En tragisk tap av liv, skriver BBC-journalist, Juliette Grace.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere