*Nettavisen* Sport.

Fotballuken strandet for Brann-fansen

Håpet er knust for de som hadde håpet å få se Liverpool-Inter og Brann-Everton live.

10.01.08 12:12

(iBergen.no) Sportsklubben i Idrettsveien gikk høyt ut og ville gi sine fans den ultimate fotballuken i England i midten av februar. Men å skaffe billetter til Champions League-kampen mellom Liverpool og Inter skulle vise seg å bli så vanskelig og kostbart som de lærde sa på forhånd.

Nå er gode kontakter eller den tvilsomme svartebørsen eneste redning for de som absolutt vil se Champions League på Anfield to dager før Brann-kampen.

- Noen billetter til sponsorer
Branns arrangementansvarlig, Jan Tore Guntveit, har etter mye jobbing klart å få fatt i 20 billetter. Disse skal nå tilbys samarbeidspartnere i en pakke som inkluderer reise, opphold og billetter til Everton-Brann.

- Det var dyre billetter, men vi har laget til en liten pakke som vi nå tilbyr våre samarbeidspartnere som har en kunderelasjon til Brann. Her blir det førstemann til mølla. Dessverre måtte vi gå fra ambisjonen om å lage en fotballpakke til alle, sier Guntveit til iBergen.no.

3400 til Goodison Park
Billetter til Branns kamp mot Everton er det imidlertid lettere å få fatt i. Etter et møte med Everton på Brann Stadion onsdag, ble det klart at de røde får tildelt 3400 billetter.

- Våre sesongkortinnehavere har forkjøpsrett også til Branns utekamper i europacupen. De vil gå ut et skriv til disse nå og de må benytte seg av tilbudet inne en tidsfrist. Billettene som ikke blir solgt blir lagt ut. Men billettene til denne kampen kjøpes hos oss, sier Guntveit som legger til at drømmen er å fargen deler av tribunen rød.

- Blir det charter til denne kampen?

- Det var diskutert, men det viser seg at det er så mange som for lengst har ordnet seg med fly og båt. Derfor dropper vi det. Vi har med andre ord ingenting annet enn billetten, sier Branns arrangementssjef.

- Det er likevel en liten mulighet gjennom et selskap som vurderer en pakketur. Men dette blir ikke klart før på fredag, legger Guntveit til.

Horder av engelskmenn kommer
Brann kunne lett ha solgt 5000 billetter til Everton-fans før kampen på Stadion 13. februar. Men de blå fra Liverpool får bare 850 billetter.

- Derfor er det viktig å informere godt om at det ikke er noe vits å komme til Bergen hvis en ikke har billett.

Les flere nyheter på iBergen.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.