*Nettavisen* Sport.

Fotograf skadet i kaosavslutning

Foto: LAURENT DUBRULE (scanpix)

Skadene innebærer «kragebein, sprukket milt og øyehulen», sier redaksjonssjef.

05.04.12 14:12

Spurten i onsdagens Scheldeprijs ble preget av tungt regnvær og svært glatte veier.

- Det var ganske sketchy, for det har vært fint vær her i sikkert to uker. Det var første gang det regnet på lenge, så det ble skikkelig glatt og folk veltet hele veien. Jeg var heldig som slapp unna velt, fortalte Alexander Kristoff til procycling.no etter den hektiske avslutningen.

Etter målgang mistet flere syklister kontrollen og gikk i bakken. På glatte underlaget skled flere av syklistene over mål i voldsom fart.

Men denne gangen var det ikke syklistene det gikk verst utover. Ved mållinjen stod flere fotografer for å ta bilder av spurten og noen av disse ble truffet av syklistene som skled over mål.

Fotografen Taz Darling fra magasinet Rouler ble alvorlig skadet da hun ble truffet av syklistene.

Redaksjonssjef i magasinet, Ian Cleverly, forteller til road.cc at skadene innebærer «kragebein, sprukket milt og øyehulen».

Siste nytt fra Roleur er at fotografen nylig er operert. På twitter skriver magasinet at «hun har det bra, men er i store smerter».

Jonathan Cantwell (SaxoBank) og Wouter Mol (Vacansoleil) måtte begge til sykehuset etter rittet med henholdsvis en punktert lunge og brukket kragebein. Cantwell mister helgens Paris-Roubaix etter veltet.

Tyske Marcel Kittel vant rittet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.