RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fowler misset, City hjemme

(foto: scanpix)
Sist oppdatert:
Han er ikke den som er blitt mest positivt omtalt av Manchester City-fansen i utgangspunktet. Han blir neppe mer populær etter å ha bommet på straffen som ville ha sendt City til UEFA-cupen.

MANCHESTER CITY – MIDDLESBORO 1-1:

Scenariet (I): Manchester City må slå Middlesbrough for å kvalifisere seg til neste sesongs UEFA-cup, samtdig som Tottenham må vinne med maks et mål mer enn City.

Scenariet (II): Rolige målforhold i London, hvor Tottenham må nøye seg med et poeng mot Blackburn. Laget ditt utspiller til tider bortelaget, men dere mangler det siste målet som skal til. Du er en godt betalt stjernespiss, får ballen på overtid, plasserer den på ellevemeteren og vet at får du den innefor nettmaskene, så må passet fornyes.

- Hva gjør du?

Straffemisstradisjoner
Når du ledes av en manager som huskes best for å ha dunket en av Englands viktigste straffespark milevis over tverrliggeren midt på 90-tallet, så er det muligens ikke så vanskelig å tippe. Fowler klarte riktignok å treffe målet, men nede i høyre hjørnet var også bortelagets sisteskanse Mark Schwarzer, og dermed ble slutten av sesongen like frustrerende som de fleste sesongene har vært i moderne tid: Enten i heistilværelse mellom divisjonene, eller med den stadige følelsen av «close, but no cigar».

Trøsten får være at klubben har løftet seg voldsomt etter at Kevin Keegan lot Stuart Pearce overta roret. Dette er første gang på 27 år at klubben har vært i nærheten av å kvalifisere seg for Europacupen gjennom ordinær måte. I tillegg spilte de til tider ut det laget som snøt dem for UEFA-cupplassen, faktisk var Jimmy Floyd Hasselbainks kanonfrispark og påfølgende mål Boros eneste skudd på mål før sidebyttet!

James som spiss
Kiki Musampa utlignet rett etter sidebyttet og de fleste trodde det skulle gå veien. Men scoringen kom aldri, til tross for konstant press fra hjemmelaget. Ikke en gang da keeper David James ble flyttet opp som midtspiss(!) i avslutningsminuttene kom det forløsende vinnermålet, og da Fowler på overtid bommet på straffen, så var det nok en gang for hjemmesupporterne å si «typisk oss!».

Ikke for første gang¿

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere