Fowler snytt for festen

Foto: Reuters/Scanpix

Robbie Fowler ble hyllet av The Kop, men Liverpool rotet bort seieren på Anfield.

02.02.06 02:30

LIVERPOOL-BIRMINGHAM 1-1: Liverpool slet lenge med å bryte gjennom bortelagets bastante forsvar, selv om de blå gjestene måtte spille den siste timen med ti mann. Damien Johnson fikk se det røde kortet etter en knallhard takling på Liverpools danske debutant Daniel Agger.

Da kampen hadde vart en time, var det bare en gang hjemmelagets supportere hadde jublet av full hals. Men det var ikke for mål, men da den hjemvendte helten Robbie Fowler startet å varme opp på sidelinja.

Men så tok kaptein Steven Gerrard ansvar, og satte kontant inn 1-0 etter innlegg fra Morientes.

Bare ett poeng
Like etterpå kom Fowler innpå til øredøvende jubel på Anfield. Men Birmingham hadde ikke tenkt til å la seg knekke. Og to minutter før slutt fikk de målet de trengte. Xabi Alonso var uheldig og brystet ballen inn i eget bur.

Alonso var nære på å gjøre det godt igjen like etterpå, men Maik Taylor reddet frisparket mesterlig.

Liverpool satte inn et stormløp de siste minuttene, og Dietmar Hamann traff tverrliggeren.

Så kom situasjonen som kunne fått taket til å reise seg på Anfield. Robbie Fowler brassesparket ballen i mål, men ble avblåst for offside.

Dermed ble det bare ett poeng for Liverpool, og Rafa Benitez har ennå ikke slått Birmingham som Liverpool-boss. Men Liverpool-fansen vil nok ikke deppe så lenge likevel, med tanke på at en av tidenes mest populære spillere er tilbake i den røde trøya.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.