RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fowlers søte revansje

Foto: Scanpix
Sist oppdatert:
Jo da, det er av sine egne man skal ha det. Robbie Fowler – Liverpools sønn og en gang store helt, sørget for at Manchester City snøt Liverpool for seieren.

MANCHESTER CITY – LIVERPOOL 2-2: Fowler hadde tilbragt ettermiddagen mot sine gamle lagkamerater med å misse flere store sjanser. City var det førende laget, men da Fowler ikke lyktes foran mål måtte det en klønete felling av John Arne Riise til for å gi laget straffe og 1-0.

Sen scoring

Men Fowler har alltid vært en luring. Da Liverpool hadde kjempet seg tilbake i kampen og gått opp i 2-1-ledelse helt på tampen, var det den gamle ”scouser”, mannen som praktisk talt ble født på Anfield, som dukket opp og sørget for 2-2.

Trevor Sinclair spilte Fowler gjennom, Liverpool-spillerne vinket for offside, men stjernespissen snudde seg og skjøt ballen kjapt i mål bak Jerzey Dudek.

Dermed reddet City det ene poenget. Og når sant skal sies: Det var fullt fortjent.

Flere Liverpool-skader

Også spisspartner Nicolas Anelka scoret mot tidligere lagkamerater, på straffe etter at Riise la Folwer i bakken. Straffesparket var det liten tvil om og Anelka var sikker fra 11-metersmerket.

Liverpool kjempet seg beundringsverdig tilbake i kampen og gikk opp i 2-1 etter mål av Smicer og Hamann. Dette til tross for at manager Gerard Houllier fikk to nye skader å bekymre seg for – i tillegg til de spillerne han allerede har ute. Først forsvant den unge backen Jon Otsemobor ut tidlig i kampen, men enda verre var det at kaptein Steven Gerrard hinket av banen etter én times spill.

Etter at kampen var over kunne man se merkelige scener på Citys nye stadion. Liverpool-fansen deppet, mens Robbie Fowler jublet mot de lyseblå supporterne.

HTML EMBED

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere