Fra 0-7 til seier for Odd

Foto: Trond Reidar Teigen / SCANPIX

- Dette var viktig, konstaterer matchvinneren.

ODD - FREDRIKSTAD 2-1: Rosenborg var i det nådeløse hjørnet da Odd Grenland kom på besøk til Lerkendal i forrige serierunde.

7-0 endte det i Trondheim.

Spørsmålet var om Odd Grenland kunne reise seg fra ydmykelsen når Fredrikstad kom på besøk i 22. serierunde. Lagene hadde før kampen henholdsvis 23 og 24 poeng - seks og sju poeng mer enn Start på nedrykksplass. Dette var med andre ord en god anledning til å rykke litt fra bunnen.

For begge.

Torgeir Børven ga hjemmelaget ledelsen etter 17 minutter, mens Tarik Elyounoussi utlignet like etter hvilen. Det gikk mot poengdeling - helt til Simen Brenne headet inn 2-1 i 84. minutt. Det sørget for 2-1-seier til Odd Grenland.

- Dette var viktig for oss. Det er viktig hvordan du takler en sånn smell. Det er viktig å komme fort tilbake. Jeg tror folk så at dette var en gjeng som ville vinne, erkjenner Brenne overfor TV 2 Sporten.

Odd er nå oppe i 26 poeng. Brenne tror ikke det holder til å unngå nedrykk.

- Jeg tror vi trenger å vinne flere kamper.

Fredrikstads trener, Tom Freddy Aune, var naturlig nok ikke like tilreds.

- Førsteomgang var fryktelig dårlig. Andre var mer jevnspilt. Vi kunne fort tatt med oss poeng herfra, men vi hadde ikke fortjent det. Første omgang var grusom. Det er ikke sånn vi skal fremstå, men i dag var vi ikke ordentlig «på» i agressiviteten vår.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.