BORDEAUX - LILLE 5-4:

Tittelholder Lille kan ha falt av i gullstriden etter søndagens 4-5-tap hjemme mot Bordeaux i fransk 1. divisjon. En gammel kjenning ble matchvinner.

Vertene trodde de hadde sikret ett poeng i det Nolan Roux utlignet til 4-4 på overtid. Men i dette oppgjøret satt målene løst, og tre minutter senere ble tidligere Lille-spiller Ludovic Obraniak den store helten for bortelaget med sitt annet mål for dagen.

- Jeg kunne aldri ha drømt om noe slikt. Det er alltid vanskelig å spille mot gamlelaget, spesielt når det er et lag jeg har opplevd så mye bra med. Jeg håper jeg oppførte meg med nok respekt selv om jeg var helt vill inni meg, sa polske Obraniak, som forlot Lille i januar i håp om EM-spill til sommeren.

Lille var aldri i føringen på eget gress. Etter bare to minutter var gjestene foran, men David Rozenhnal sørget for en rask utligning. Obraniak gjorde så 2-1 etter 17 minutter.

I annen omgang økte Nicolas Maurice-Belay og Yohan Gouffran ytterligere for Bordeaux før Eden Hazard og Mathieu Debuchy ga hjemmelaget håp om poeng. På overtid virket snuoperasjonen å være fullført, men Obraniak ville det annerledes.

Lille besitter tredjeplassen, men skulle Paris Saint Germain slå Nice senere søndag vil avstanden til serielederen være på 13 poeng. (©NTB)