Gå til sidens hovedinnhold

Fra 30 i odds til V65-banker

Eirik Høitomt fikk voldsom fart på Noble Rite i Drammen sist og var hundre meter forbedret. Det betyr V65-banker på Jarlsberg fredag.

Fredag byr Norsk Rikstoto på V4-spill fra Boden i Nord-Sverige, mens det er Jarlsberg travbane i Vestfold som står som arrangør av fredagens V65-omgang her hjemme fredag kveld.

Det har vært bra med gevinster fra Sportspill denne uken og torsdag var intet unntak. Under V4-løpene i Gävle ble det pene 3167 kroner tilbake på det største forslaget. Under lunsjtravet på Leangen ble dett fine 492 kroner tilbake på det minste V5-forslaget (innl.pris 192 kr) og i DD- spillet ble 790 kroner tilbake på det minste DD-forslaget (innl.pris kr 200). På Klosterskogen torsdag kveld ble det fem rette og solide 7 011 kroner tilbake på det største forslaget i V5A-spillet, mens det ble 2 639 kroner tilbake i V5B-spillet.

Innleveringsfrister Jarlsberg
V65 kl 19.00
V5 kl 20.05
DD kl. 20.25

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

At det skjer overraskelser i travløp er ikke noe nytt, men studerer man de foregående løpene til Noble Rite forut for seiersløpet i Drammen i den siste starten, var det kanskje ikke så overraskende, da den Bjørn Larsen-trente hoppa hadde vært forfulgt av utur. Men måten hoppa vant på i Drammen sist, var nok enda mer overraskende. Hoppa speedet voldsomt siste 300 og var overlegen vinner for gjestekusk Eirik Høitomt, som åpenbart fikk helt annen fart på hoppa enn det Bjørn Larsen fikk.

Det er ikke ofte vi lanserer en hest som var et sistevalg og 30-oddser i sin siste start, men slik Noble Rite så ut sist, gjør vi et unntak her. Hun møter definitivt ikke bedre hester, startsporet er helt perfekt, at det er sprint er ikke noe minus og det er naturligvis heller ikke noe minus at Eirik Høitomt setter seg opp igjen som kusk. I en ellers meget utfordrende V65-omgang på Jarslberg denne fredagen blir Noble Rite vår hovedbanker.
Rangering V65-2: A: 3 B: 7-5-6 C: 1-12-10-8-9 D: 11-2

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V65-5/V5-2/DD-1 - Varmblodshester. 1609 meter autostart.
Eirik Høitomt har mange fine vinnersjanser denne fredagen og også i V65-5 plasserer vi ham først med formsterke 2 Ocean Pearl. Veldig tapper toer etter en tøff innledning til tet sist på Bjerke og flott toer bak stortalentet Georgia Mae nest sist. På det minste V65-forslaget bankerspiller vi, og i V5-spillet blir hoppa vår banker.

Helt utenkelig er det heller ikke at 4 King Volo kan nå teten. King Volo har gått på mang en oppløpssmell i sin karriere, men så litt pigg ut som fast i Drammen sist. Bak disse er det en gjeng med hyggelige sprintere som kan blande seg inn i leken, men mange tøffinger er det ikke med her.
Rangering V65-5/V5-2/DD-1: A: 2 B: 4-5 C: 9-6-7-11-12-3-8-10

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V65-1 - Kaldblodshester. 1609 meter autostart.
Ringreven Ola Engevold melder om flotte treningsjobb for 1 Alessandra som årsdebuterer i V65-1. Fireårshoppa etter Tangen Scott viste tendenser som treåring i fjor og har slått gode hester i trening. Førstespor bak bilen på en foreløpig lite travsikker hoppe, er imidlertid sjanseartet og det må naturligvis garderinger til.

Annonse: Ble bortkjørt sist, men i kveld stormer Grø til lukene på denne i V65-1 på Jarlsberg

2 Lykkje Snert overrasket sist og fightet lenge og vel med kapasitetshoppa Spik Pålly nedover oppløpet. Sprint er nytt, men neppe noe minus og fra et flott startspor skal fireåringen tidlig på her. 9 Kule Klinken trives best i tet, men er under utvikling og hadde kun meget gode Kolbu Tarzan foran seg i mål sist. Dette ser ut som en fin oppgave. Kai Johansen opp på 10 Hogsta'n, det er verd å merke seg. Fartsfylte Hogsta'n kan være en luring her.

3 Gjøndin trodde vi på sist, men dårlig utgangsposisjon og trafikktrøbbel underveis ødela det meste den dagen. Klart bedre oppgave her. 7 Haugestad Storm så ut som en vinner ut mot oppløpet sist, men som i løpet nest sist så ville ikke Haugestad Storm fighte nedover oppløpet. 12 Norbo Vinter skuffet sist og tolvtespor på sprint med en entaktet hest, gjør at dette ser vrient ut.
Rangering V65-1: A: 1 B: 2-9-10-3 C: 7-12-6-11-8 D: 4-5

HTML EMBED

V65-3 - Varmblodshester. 2100 meter autostart. Monteløp.
Spillerne blir "utsatt" for to monteløp denne fredagen, men heldigvis er det ene plassert kun i V5-spillet. Det er middels kvalitet på dette monteløpet som inngår i V65-spillet, men kapable 3 Platino må bli førstevalget. Vant lett i sitt siste monteløp på Momarken, men har ellers galoppert endel både i trav og monte. Henriette Bye er flink rytter.

1 Precious Gift fungerer ikke spesielt godt i travløp, men har vunnet sine tre siste monteløp og liker seg altså veldig godt i travritt. Klart motbud til vår favoritt. 7 Space Boss var et par lengder bak Platino på Momarken sist, men det var første løpet etter to måneders pause. Det løpet har nok gjort godt og normalt plukker Space Boss mange i sisterunden. Siv Emilie Løvvold setter seg opp bak montedebuterende 9 Key To Cash og det er farlig nok det, selv om hesten er vanskelig å plassere i monte.

Vi tror vinneren er blant disse fire om ikke 2 Black Illusion skulle overraske med karrierens andre seier i sitt 64. forsøk.
Rangering V65-2: A: 3 B: 1-7-9 C: 2-6-4-10-8-5

V65-4 - Varmblodshester. 2100 meter voltestart.
Vi syns det var flott stil på 11 Pirat Viva i seiersløpet på Momarken sist. Morten A. Pedersen som kusket den dagen, kjørte tidlig fram i dødens og tok en meget enkel seier derfra. Bra både tredje sist og nest sist også og skal tilmåles fin vinnersjanse her også.

8 Pablo La Marc la ned mange meter på startgalopp sist fredag på Biri, men reparerte storveis til andreplass i et svært galoppfylt løp. Hamre-traveren er usikker, men på kapasitet er han uten tvil blant de beste her. 5 Runaway C.N. dukker opp i regi Kristian Bjørnerød. Sterk seier fra dødens i et billig lunsjløp nest sist på Bjerke. Litt mer på det jevne sist på Biri, men har et greit startspor her kontra våre to favoritter og skal regnes.

Det skal også kapable 10 Arc Va Tout som var god i to strake seiersløp før det galopp sist. Fireåringen går til mål og skal med på bongen. Fire hester gjør trolig opp om seieren her.
Rangering V65-3: A: 11 B: 8-5-10 C: 7-4-1-3-2 D: 12-6-9

V65-6/V5-3/DD-2 - Kaldblodshester. 1609 meter autostart.
Det går mye på høgg og belegg for 2 Låhne Vind, men skulle han mot formodning komme seg avgårde i trav, synes vi dette ser ut som en fin oppgave for Flåten-traveren. På fart og kapasitet er han mer enn god nok og her kan det bli tidlig tetkjenning.

9 Gangtrøtt har igjen funnet storformen og gjort fire gode løp på rad nå. Alle har vært over 2100 meter, og vi er ikke sikre på at sprint er et pluss, men formhester skal spilles uansett. Sjanseartet til står 8 Brenne Junior som imidlertid er lynrask fra start og det er ikke helt utenkelig at mari Løve kan nå tet selv fra spor åtte. Formen er på topp. Formen er imidlertid usikker for 4 Gomnes Odin, som likefullt får plass på kupongen. Kapasiteten er bra.

10 Arras er avhengig av å få løpet sitt, og selv da er det ikke sikkert han vil først i mål. 6 Kor Jo har ingen fordel av sprint og settes derfor litt ned på rangeringen, til tross for kanonform. Halvskummelt løp dette og favoritten er usikre.
Rangering V65-6/V5-3/DD-2: A: 2 B: 9-8-4-10-6 C: 1-7-3-5-11-12

V5-4 - Varmblodshester. Monteløp. 2100 meter autostart.
Enda mer monte og enda mer utfordringer. Montespesialisten 10 Mr. News får tipset i et svært åpent løp. Gjorde et greit løp til tredje i årsdebuten og vil nok være forbedret med løp i kroppen. Flinke Elsie Hafskjold er spennende rytter.

Jevne og travsikre 5 Cherry Sheriff har ikke startet siden slutten av november. Galgerud-vallaken var sparsomt startet i fjor, men var altså på trippelen i sine fire siste monteløp (vant ett av dem) og bør duge her. 1 Rebella Mariella gjør sin første montestart og har vist form i trav den siste tiden. 2 Oxygen Augustinu er en annen montedebutant som bør kunne duge her. Fire hester skiller seg litt ut i et forholdsvis skummelt løp.
Rangering V5-4: A: 10 B: 5-1-2 C: 3-6-4-8-7-9

V5-5 - Varmblodshester. 2100 meter voltestart.
Annetspor volte og dermed er kapasitetsmessig overlegne 2 Give Me The Money i mulig trøbbel. Det er stor galopprisiko i denne fireåringen og den minker ikke fra dette sporet. Ble hardt betrodd i Drammen sist, men sjanseløs til å utfordre tethesten og vinneren L.A.'s Harmony. Favoritt i fare.

Og bak denne er det vidåpent i et meget svakt felt. Litt kapasitet skal det være i 3 Cosmetica, men lang pause og bare galopp i startene føre pausen gjør dette usikkert. 7 Viva Celina imponerte ingen i sitt debutløp på Jarlsberg, men springspor og Høitomt betyr trolig tet igjen og her kan han få lure unna i lusetempo. Bak disse tre er det nesten håpløst å rangere de sju øvrige hestene i dette feltet som jevnt over ikke har vist mye av verdi.
Rangering V5-5: A: 2 B: 3-7 C: 9-6-5-1-8-4 D: 10

Kommentarer til denne saken