RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Cornelius Poppe (Scanpix)

Fra benken til landslaget

Sist oppdatert:
Åge Hareide har hentet inn Odd Grenland-reserven Erik Holtan som erstatter for Espen Johnsen.

HOSLE (TV 2 Nettavisen): Espen Johnsen fikk en vridning i kneet på mandagens trening med Rosenborg. Keeperen reiste likevel til Oslo, men dro hjem til Trondheim igjen etter en undersøkelse hos landslagslegen.

Johnsen er ute i rundt ti dager, og går dermed glipp av landskampene mot Slovenia og Skottland. Han er muligens tilbake til neste Rosenborg-kamp, opplyser landslagets lege Thor Einar Andersen til TV 2 Nettavisen.

Inn i troppen kommer Erik Holtan, som for tiden sitter på innbytterbenken hos Odd Grenland. Holtan er for tiden henvist til innbytterbenken av Rune Jarstein, som er opptatt med U21-landslaget denne og neste uke.

Martin Andresen og André Bergdølmo deltok ikke på tirsdagens landslagstrening. Andresen spilte for Brann mandag kveld, og benyttet tirsdagen til en tur til sin osteopat i Tønsberg. Claus Lundekvam nøyer seg med lett jogging. Han spilte i Southamptons 1-1-kamp mot Coventry mandag kveld.

Bergdølmos hviledag begrunnet landslagslegen slik:

- Han er 35 år gammel, sier Andersen med et smil til TV 2 Nettavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere