RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fra bråkmaker til kjæledegge

Foto: PA Photos/Scanpix
Sist oppdatert:
- Han var den store forskjellen, sier Steven Gerrard.

Craig Bellamy har en bråkete fortid og waliseren har byttet klubb oftere enn den vanlige mann i gata bytter sokker.

Spissen har vært involvert i en rekke episoder i løpet av karrieren og mange har sett på den hurtige spilleren som en bråkmaker.

Mye tydet på at Bellamys karriere var på vei mot slutten da han forrige sesong valgte å spille for Cardiff i The Championship, men den gang ei.

- Helt spesiell
I sommer ble han hentet til Liverpool av Kenny Dalglish og nå ser det ut til at livet igjen smiler til den pratsomme 32-åringen.

Bellamy har stadig blitt bedre og bedre i Liverpool-drakten og onsdag scoret han det avgjørende målet da Liverpool tok seg til ligacupfinalen.

Oppgjøret mot Manchester City på Anfield endte 2-2 og siden de røde vant 1-0 i den første kampen på Etihad Stadium var finalebilletten et faktum.

Etter kampen var både manager Dalglish og kaptein Steven Gerrard svært påpasselige med å skryte av Bellamys innsats mot de lyseblå.

- Craig ga oss en helt spesiell forestilling. Han viste sin kvalitet og sitt engasjement. Han var strålende, men det var alle mine spillere, sier Dalglish til Sky Sports.

- Forskjellen
Liverpool-manageren var også storfornøyd med at klubben reiste seg onsdag, etter å ha gått på en pinlig smell mot Bolton i helgen.

- Alt vi manglet på lørdag, var på plass i denne kampen. Alle i troppen har bidratt til at vi nå er klare for denne finalen, sier skotten.

Viktige Steven Gerrard er endelig skadefri og har nå rukket å få noen kamper siden han kom tilbake. Kapteinen er selvfølgelig glad for en ny finale.

- Craig var den store forskjellen i dag. Farten hans er alltid en trussel og vi vet at han kan score om han får sjansen, sier Gerrard til Sky Sports.

- Det har gått altfor lang tid siden FA-cupfinalen i 2006. Derfor er jeg storfornøyd med en ny finale. Jeg er spesielt glad på vegne av fansen.

Møter Cardiff
I finalen møter Liverpool nettopp Cardiff. Bellamys gamle klubb.

- Jeg hadde en god følelse før denne kampen, etter at jeg så Cardiff bli klar for finalen dagen før, sier Bellamy.

- Jeg er veldig glad på Cardiffs vegne. Det blir en perfekt finale for meg. Cardiff er en utrolig viktig klubb for meg. Det er merkelig hvordan fotballen er noen ganger, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere