Gå til sidens hovedinnhold

Fra Bruce til Hughes?

Sunderland har to kandidater i siktet etter sparkingen av Steve Bruce.

Etter å ha hentet 12 forsterkninger i sommer var det knyttet store forventinger til Sunderland foran Premier League-sesongen. Derfor er ikke en 16. plass etter 13 serierunder godt nok, syntes ledelsen, og onsdag fikk manager Steve Bruce sparken.

Jakten på hans erstatter er naturligvis i full gang, og ifølge The Times er Martin O’Neill og Mark Hughes de heteste kandidatene.

Ifølge avisen er det ventet at Huhges’ agenter vil innlede samtaler med Sunderland i løpet av torsdagen. Likevel er O’Neill mannen som bookmakerne tror blir Sunderlands neste manager.

O’Neill var Sunderland-supporter i ungdommen og har ikke hatt noen managerjobb siden han trakk seg fra jobben i Aston Villa 9. august på grunn av midlene han fikk til rådighet.

Mark Hughes er også arbeidsledig for tiden etter at han sluttet som Fulham-manager i juni.

Andre kandidater som befinner seg lenger ned på ønskelisten skal være tidligere landslagssjef Steve McClaren og Evertons David Moyes.

Mye taler likevel for O’Neill eller Hughes. Sunderlands styreformann og eier, Ellis Short, ønsker en rask avgjørelse og både O’Neill og Huhges er altså tilgjengelige.

Kommentarer til denne saken