Bjarne Riis har gjort det, Rolf Aldag har gjort det, Erik Zabel har gjort det. Er Jan Ullrich den neste fra det legendariske Telekom-laget som forteller om hva som foregikk bak kulissene i det dopingbefengte laget?

Ullrichs manager Falk Nier antyder at mannen som vant Tour de France i 1997 kan legge alle kortene på bordet i nærmeste fremtid.

- Det kan skje, uansett hva CAS bestemmer seg for, uttaler Nier til dpa ifølge velonation.com .

Idrettens voldgiftsrett, CAS, skal ta en avgjørelse angående UCIs anke på den sveitsiske olympiske komités avgjørelse om å ikke etterforske tyskeren.

- Dommen kan gå i alle retninger, mener Nier.

- Vi forventer at CAS’ avgjørelse kan komme når som helst, tidsfristen var satt til 30. november, fortsetter den tidligere syklistens manager.

Slet med sin mentale helse
Jan Ullrich trakk seg tilbake fra det profesjonelle sykkellivet etter at han ble innblandet i Operacion Puerto før Tour de France i 2006. Det har versert mange rykter om tyskerens mentale helse og han har selv bekreftet at han har vært gjennom en «vanskelig periode».

I forbindelse med et amatørritt i USA fortalte tyskeren at han nå hadde «funnet igjen gleden med syklingen».

LES MER:Ullrich: - Funnet igjen gleden

Ullrich har i det siste deltatt i flere amatørritt i både Amerika og Europa.

Del av legendarisk Tour-lag
Som nevnt har flere ryttere fra Telekom-laget som syklet sammen på 90-tallet innrømmet bruk av forbudte midler, blant dem Bjarne Riis, Rolf Aldag og Erik Zabel. Alle disse tre har fortsatt viktige posisjoner i store profesjonelle sykkellag.

I sin karriere ble Jan Ullrich nummer to i Tour de France hele fem ganger, ved tre andledninger bak Lance Armstrong. Han ble kjent som «den evige toer», på tross av at han vant rittet i 1997.

Tyskeren ble også olympisk mester i Sydney. I tillegg til dette har han seiere i verdensmesterskapet i temporitt, Tour de Suisse, Vuelta a España og 7 etapper i Tour de France på merittlisten.