*Nettavisen* Sport.

Fra Everton til Newcastle

Foto: Adam Davy (PA/Scanpix)

- Jeg kan knapt vente, sier Dan Gosling.

22.07.10 13:49

Stortalentet Dan Gosling kom aldri til enighet med Everton om ny kontrakt. Nå går den 20 år gamle midtbanespilleren gratis til nyopprykkede Newcastle.

Klubben bekrefter torsdag at Gosling har undertegnet en fireårsavtale.

- Det er en fantastisk overgang for meg. Nå som avtalen er klar kan jeg knapt vente med å komme i gang, sier Gosling til Newcastles hjemmeside.

Kneskadet
Det kan imidlertid ta litt tid før han blir å se i Newcastle-drakt. Gosling er nemlig ennå ikke restituert etter en kneoperasjon.

Manager Chris Hughton er naturligvis fornøyd.

- Det gleder oss å ha fått Dan til klubben. Han er i riktig alder og en type som gjør ham til en attraktiv fangst for oss, sier Hughton, som ser på Gosling som en ”box-to-box”-spiller – altså en spiller som bidrar både offensivt og defensivt med stor løpskraft.

Avviser mange rykter
Torsdag avkrefter for øvrig Hughton diverse andre overgangsrykter, melder Sky Sports.

- Raul måtte ha akseptert et stort lønnskutt for å komme hit (fra Real Madrid), og det tror jeg ikke han gjør. Benjani-ryktet er ganske enkelt feil, han har ikke trent med oss, og Gary Hooper-ryktet er også feil, sier Hughton, og fortsetter:

- Jeg leste om Ben Arfa. Han er en glimrende spiller og det er fint at han er koblet til oss, men det har absolutt ikke vært kontakt av noen art. Og når det gjelder ryktet om Sol Campbell så tror jeg det kommer av at jeg kjenner ham og at han er tilgjengelig.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.