RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Scanpix

Fra helt til hatobjekt

Sist oppdatert:
Bolton-manager Owen Coyle vender tirsdag tilbake til gamleklubben Burnley som en upopulær mann.

Ifølge bold.dk har Burnley bedt det lokale politiet komme med ekstra folk til ligacupkampen i frykt for publikums reaksjon. Coyle var lenge en helt i Burnley etter å ha ført klubben fra bunnen av Championship til Premier League, men mistet heltestatusen da han gikk til Bolton sist sesong.

- Følelsesladet
Nå venter Bolton-sjefen tilbake til Turf Moor, og han legger ikke skjul på at det blir en følelsesladet kveld.

- Var det følelsesladet å gå? Absolutt. Vil det bli en følelsesladet kveld? Selvsagt, sier en åpenhjertig Owen Coyle til Sky Sports.

Han forteller at det var et vanskelig valg å forlate Burnley, som nå er tilbake i Championship.

- Hvis det bare hadde hatt med følelser å gjøre hadde jeg aldri forlatt Bolton. Jeg måtte se på bildet, og jeg tok en avgjørelse basert på infrastrukturen og alt det andre i Bolton, sier Coyle.

Tøff kamp
Bolton har fått en middels åpning på Premier League med seks poeng på fem kamper. Burnley på sin side har har elleve poeng på sju kamper, og er med det godt med på øvre halvdel. På Turf Moor vil garantert hjemmelagets spillere prøve å snyte sin gamle sjef for avansementet til neste runde.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere