RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fra marsjordre til landslaget

Foto: Paul Ellis (AFP)
Sist oppdatert:
Ryan Shawcross tatt inn i landslagsvarmen.

Det ble en særdeles begivenhetsrik dag - på godt og vondt - for Stokes Ryan Shawcross (22) lørdag.

Shawcross var innblandet i situasjonen som endte med at Arsenal-talentet Aaron Ramsey (19) brakk leggbeinet da Arsenal slo Stoke 3-1 i Premier League. Den unge Stoke-spilleren var knust etter å ha truffet Ramseys legg slik at den brakk, og han gikk gråtende av banen etter å ha fått det røde kortet av dommeren.

Ikke lenge etterpå mottok imidlertid Shawcross en gladmelding fra Fabio Capello. Englands landslagstrener valgte å hente Shawcross inn i troppen som skal spille vennskapskamp mot Egypt onsdag.

- Finnes ikke vondt i ham
Shawcross får for øvrig støtte av manager Tony Pulis etter Ramseys grusomme skade, etter at Arsène Wenger raskt var ute for å beskylde andre klubber for å være spesielt rå mot Arsenal-spillerne.

- Vi er knust og føler med Aaron og alle som har tilknytning til Arsenal, men jeg vil også si at jeg kjenner Ryan og jeg vet at det ikke finnes noe vondt i ham, sier Pulis, som håper Ramsey kommer seg raskest mulig tilbake etter skaden.

- Ikke med vilje
Shawcross har også selv kommet med en uttalelse etter hendelsen.

- Det lå ingen ondskap bak da jeg gikk inn i den duellen.

- Jeg ville aldri forsøkt å skade en annen spiller med vilje. Jeg er svært fortvilet over at Aaron ble så alvorlig skadet, og tankene mine går til ham.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere