RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fra Tsjekkia til Stjernen

Sist oppdatert:
Stjernen ble onsdag enige om en overgang for slovakeren Patrik Rimmel. Han kommer til den norske eliteserieklubben fra tsjekkisk toppserie.

Patrik Rimmel er back, og har blitt enige med Stjernen om en kontrakt som gjelder fra 26. desember og ut sesongen.

- Vi ble oppmerksomme på ham via våre kontakter i Tsjekkia. Rapportene vi har fått, sier at han er en meget god spiller. Rimmel har lang fartstid fra tsjekkisk hockey, og det er ikke noen dårlig liga det, sier en fornøyd sportslig leder i Stjernen, Reidar Sundt, til TV 2 Nettavisen.

To løpere aktuelle
Stjernen jobber også med å hente to løpere til klubben. Både en finne og en svenske er brennaktuelle for tabellfireren.

- En svenske og en finne er aktuell. Jeg kan ikke si så mye om navn foreløpig, ettersom vi fremdeles ikke har bestemt oss for å hente dem. Men det jeg kan si, er at svensken spiller i svensk eliteserie i ishockey, og finnen i toppserien i Finland, opplyser Sundt.

NHL-spilleren Rob Niedermayer er fremdeles aktuell for Stjernen, men han er foreløpig lagt på «vent». Canadieren har spilt for Anaheim Mighty Ducks i NHL siden 2002.

- Han har veldig vanskelig for å bestemme seg. Velger han en overgang til oss, får vi ta det som en veldig god julepresang, ler Reidar Sundt.

Kesti uaktuell
Vålerenga-spilleren Jari Kesti har tidligere blitt linket til Fredrikstad-klubben, men ifølge Reidar Sundt har klubben ingen planer om å hente ham til klubben.

- Så lenge han er under kontrakt med et annet lag, ser vi det som uaktuelt. Vi tenker ikke mer på Kesti, sier Sundt.

Vålerengas sportssjef Knut Jørgen Stubdal avviser også at Kesti er på vei vekk.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere