Gå til sidens hovedinnhold

Fra Vikersund til Harstad

Både Dag-Sveinung Dalen og Jan Martin Bjerring tar den lange turen Vikersund til Harstad for å kjøre travløp tirsdag. Sjekk våre V5-tips.

Sportspills meny tirsdag:
Dobbel V5 Momarken: Vi traff blink på Tranby
Oddstips: Champions League nærmer seg

Det er Harstad travpark som får gleden av å arrangere lunsj-V5 denne tirsdagen og det lokker faktisk flere østlandskusker nordover. Mange av hestene er ukjente for de norske travspillerne, men det er uansett svært fine spilleløp i nord denne lunsjomgangen. Innleveringsfrist i V5 er som vanlig kl 13.37. Etter en titt i løpsarkivet klinker vi til med banker på direkten i V5- innledningen.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

8 Jag Pierre står riktignok vanskelig til spormessig, men han er i kjempeform denne Jag de Bellouet-sønnen som står 20 meter bedre inne kontra 7 Askens Fuji. Vi er rimelig sikre på at Kennet Brenden klemmer til fra start i håp om å komme seg evt utvendig leder tidlig eller få overta teten på et tidlig tidspunkt. Stemmer det med våre tanker om løpet' så tror vi dette er snakk om en vinner for Brenden sitter bak den beste hesten.
Vår rangering V5A-1: A: 8 B: 7-5-3 C: 2-10-11-6-4 D: 1-9-12

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill

HTML EMBED

V5-2 - Kaldblodshester. 1600 meter autostart.
4 Kongsnor gikk et kjempeløp sist mot veldig gode hester (Vinnelykka vant). Sprint er ingen fordel for den 14 gamle vallaken som er i sitt livs form, men Stillerud er optimist.

2 Ramseld synes vi er spennende for dette er kapasitetsmessig den beste i feltet, men han er egenrådig og det er ikke alltid han tar i. Sist gikk han fint fra lederryggen etter lang pause og skal være forbedret med løp i kroppen. Sprint og et perfekt startspor passer som hånd i hanske for Spikeld-sønnen som bør regnes i toppen.
Vår rangering V5A-2: A: 4 B: 2 C: 9-10-1-3-6-8-7-12-11-5

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

V5-3 - Varmblodshester. 1600 meter autostart.
12 Patrol F. er den beste hesten i feltet, men bakspor og en rask sprint første gang ut etter pause er ikke optimale forutsetninger, men bør uansett ha en fin sjanse for motstanden skremmer ikke.

10 Mayan Mystica gikk fint i Harstad debuten for hun ble hindret runden igjen så hun skal duge oppe i nord. 4 Red Basin står fint til med dyktig kusk. Skulle hun komme seg foran kan det bli ledelse rundt om. 2 Love Me Tender E.P har aldri vunnet løp, men dette er kanskje det løpet hun skal kunne gjøre det i for formen er bra og spormessig står hun helt riktig til. Åpent bak disse.
Vår rangering V5-3: A: 12 B: 10-4-2 C: 9-11-3-7-6-5 D: 1-8

V5-4/DD-1 - Kaldblodshester. 2040 meter autostart.
3 Lyssjø Faxa er ikke enkel, men klarer Brenden å kjøre feilfritt er dette en fin vinnersjanse for dette er en hoppe med litt klasse i. Sist så feilet hun utvendig leder på siste borte og var ikke slagen ved den anledningen.

10 Røeds Dina har utviklet seg fint den siste tiden, men vi skal huske at begge seirene har kommet fra tet. Er neppe like villig til å springe forbi noen bakfra denne Moe Odin-datteren, men hun er i sitt livs form. 4 Lyn Fax`N er det enten eller med. Feilfritt så er det en stor vinnersjanse, men denne krabaten er ikke enkel. 11 Romhus Friggen er i brukbar form og er en av de mer stabile i feltet. Scorer en del på at han går feilfritt som regel.
Vår rangering V5-4/DD-1: A: 3 B: 10-4-11 C: 8-1-7-12-5-6-9 D: 2

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

V5-5/DD-2 - Varmblodshester. 1600 meter autostart.
9 Lucky Story var ikke på topp sist, men gangen før avgjorde han meget enkelt mot samme type selskap som han møter denne gangen. Normalt en fin vinnersjanse.

11 Flying Jesse tapte for favoritten i sin siste opptreden på Harstad. Har etterpå gått fint i et tøffere løp på Rättvik, så han har hardheten i kroppen og må regnes i toppen. 3 Gary Vision har styrken som sin force og synes han står interessant til. Unngår Tina Lagesen galopp så skal den kunne kjempe i toppen mot denne type motstand. 5 Monseigneur er kanskje den beste på kapasitet, men den tidligere Holm og Westergaard-traveren sliter fryktelig med helsen, så han er ingen enkel herremann og holde i orden. Kan vinne hvis han fungerer.
Vår rangering V5-5/DD-2: A: 9 B: 10-3-5-6 C: 4-2-11-7-8 D: 1-12