RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fraktet til sykehus etter Formel 1-krasj

TIL SYKEHUS: Kimi Raikkonens Ferrari fraktes vekk fra banen, mens finnen selv ble sendt til sykehus etter krasjet på Silverstone.
TIL SYKEHUS: Kimi Raikkonens Ferrari fraktes vekk fra banen, mens finnen selv ble sendt til sykehus etter krasjet på Silverstone. Foto: Lefteris Pitarakis (AP)
Sist oppdatert:
- Jeg håper han ikke er alvorlig skadd.

Hjemmehåpet Lewis Hamilton seiret i Storbritannias Grand Prix på Silverstone-banen. Den tyske sammenlagtlederen Nico Rosberg, som er lagkamerat med Hamilton i Mercedes, måtte bryte søndagens løp på grunn av problemer med girkassen.

- Jeg har veldig blandede følelser for øyeblikket, sa Hamilton etter seieren.

Briten tok sin femte seier for sesongen, og sin 27. i karrieren. Han knuste de andre konkurrentene og vant med 30 sekunder til finske Valtteri Bottas. Australske Daniel Ricciardo ble nummer tre.

Fire poeng bak

Rosberg startet løpet bra og ledet etter 18 runder før han gikk inn til pit-stop. Like etter startet problemene. Han måtte bryte på den 29. av de totalt 52 rundene på Silverstone-banen.

- I begynnelsen lot jeg Rosberg får en god ledelse, men etter hvert klarte jeg å utligne farten. Jeg kunne ikke tro at jeg hadde en slik fart inne, sier Hamilton.

Seieren førte Hamilton opp i ryggen på Rosberg i sammendraget. Briten er etter søndagens runde bare fire poeng bak tyskeren. Rosberg mistet verdifulle poeng i kampen om VM-tittelen.

- Jeg vil ikke se en lagkamerat mislykkes. Jeg ville ha en kamp én mot én, men jeg trengte virkelig dette resultatet, sier Hamilton.

Stoppet i en time

Formel 1-løpet i Silverstone ble tidligere søndag utsatt i en time etter en kollisjon mellom Kimi Räikkönen og Felipe Massa.

- Jeg så bare en bil foran meg. Kimi krasjet og kom inn i meg, så jeg svingte til høyre, og han traff meg. Bilen ble veldig ødelagt, sier Massa.

Räikkönen ble fraktet til sykehus for en medisinsk sjekk, men skal bare ha blitt skrapt opp og fått noen blåmerker etter ulykken.

- Jeg håper Kimi ikke ble skadd alvorlig. Det var et stort krasj, sier Massa. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere