RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fränk Schleck til Oslo GP

Foto: Georgios Kefalas (AP/Scanpix)
Sist oppdatert:
Ulykkesfuglen starter oppkjøringen etter Tour de France-fallet på norsk jord.

Arrangørene av Oslo Grand Prix har landet nok et storfisk.

Torsdag fikk nemlig Thor Hushovd den endelige bekreftelsen på at også Fränk Schleck står på startstreken i Oslo tirsdag 10. august.

Les også: Arvesen vraket

Det siste vi så av 30-åringen var da han forlot Tour de France med kragebeinsbrudd under den 3.-etappen mot Arenberg. Nå følger han lillebroren Andy som allerede har bekreftet at han stiller opp for Hushovd og kreftsaken.

- Kragebensbruddet er bra igjen, og Fränk er klar for å backe opp broren i Oslo Grand Prix, bekrefter sykkelpresident Harald Tiedemann Hansen overfor procycling.no.

Dermed begynner startfelten å lukte fugl. Foruten brødrene Schleck er Ryder Hesjedal (Garmin), Bjørn Selander (RadioShack), Jeremy Hunt og Brett Lancaster (begge Cervélo) klare for arrangementet.

Der stiller også de norske profilene Kurt Asle Arvesen, Edvald Boasson Hagen, Gabriel Rasch, Lars Petter Nordhaug og Alexander Kristoff.

Sykkelpresidenten gir seg ikke med det.

- For at Oslo Grand Prix skal få en status der ute, har vi et ønske om at flere av verdens beste syklister skal delta. Det har kanskje vært litt tynt hittil, men det hjelper veldig på å få ja fra Fränk Schleck. Vi håper å få med et par stornavn til, røper Tiedemann Hansen.

PS! Oslo Grand Prix arrangeres ved hjelp av Thor Hushovd og Kreftforeningen. Rytterne stiller opp gratis og overskuddet går uavkortet til den ideelle organisasjonens arbeid.

Les flere sykkelnyheter på procycling.no!
Følg oss på Facebook og Twitter!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere