*Nettavisen* Sport.

Frankrike viser seg frem

Foto: Franck Fife / AFP

Frankrike slet med å bryte ned et velorganisert England. I kveld blir arbeidsbetingelsene bedre mot vertslandet Ukraina. Sjekk vårt oddstips.

15.06.12 14:03

Sportspills meny fredag:
Oddstips: Frankrike viser seg fram

V65 Leangen: Tengsareid jager NM-tittelen
V75 Leangen: 24 millioner kroner i V75-potten

Fredagens langoddsprogram består av 28 spilleobjekter og bortsett fra to høyinteressante EM-kamper, er det norsk 3. divisjon som dominerer listen i tillegg til noen få internasjonale objekter.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens langskudd
Eik Tønsberg - Kongsberg

Meget viktig oppgjør i bunnstriden der hjemmelaget fortsatt ikke har vunnet hjemme i Tønsberg (0-2-2). Med seks poeng er laget nest sist, kun poengløse Skotfoss er bak. Det er samtidig det eneste laget Eik har vunnet mot. Kongsberg har et ungt og lovende mannskap, og har foreløpig ikke tatt poeng på bortebane. Men Konsgberg har møtt svært gode lag på reise og er nok bedre enn som så og fredag møter de endelig et lag de skal være på talefot med. I følge de rapportene vi sitter inne med, skal dette være en helt jevn kamp, og da er det nesten utrolig at Norsk Tipping setter hjemmelaget til 1,20 i odds. 4,70 på borteseieren ser veldig høyt ut og må testes som et langskudd fredag.

Ukraina - Frankrike over/under 2,5 mål
All den tid uavgjort ikke er noe godt resultat for Frankrike i denne kampen, synes vi igjen oddsen for over 2,5 mål er for høyt priset. Ukraina imponerte ikke nevneverdig defensivt i sitt oppgjør mot Sverige og selv om Frankrike er veldig glade i å trille ball, synes vi det ser interessant ut med 2,15 for en kamp med flere enn to mål. Kan testes som et fint langskudd.

Dagens avslag
Sverige - England
En svært åpen match dette og vi helgarderer på tippekupongen. Således klarer vi heller ikke å komme opp med noe fornuftig oddstips på denne kampen, selv om vi i utgangspunktet ønsker å ha tips til hver eneste kamp under EM. Ikke vet vi hvem vi heier på heller, så i kveld skal vi bare glede oss til denne svært spennende kampen.

Staal Jørpeland - Brodd
Når Staal-trener Vegard Oftedal melder til oss at dette ikke blir noen walk-over, er det ikke mye vits å hoppe på denne hjemmeseieren. 1,35 er så lavt at spillelysten er knekt og da er det bare å stå over.

Dagens spill
Ukraina - Frankrike
Andrej Sjevtsjenko sendte vertslandet til himmels med sine to scoringer mot Sverige og til tross for voldsomme sjanser for Sverige i sluttminuttene ble det en flott start og 2-1 seier til hjemmelaget. Vi synes Ukraina gjorde en solid førsteomgang i den matchen, men varierte betydelig mer i andre omgang.

Frankrike måtte nøye seg med 1-1 mot et svært defensivt England, men gjorde ingen dårlig kamp og skaffet seg egentlig et bra utgangspunkt for avansement. Verken Franck Ribery eller Karim Benzema lyktes spesielt godt mot England, men får trolig bedre arbeidsbetingelser her.

Tymoshchuk, det defensive midtbaneankeret til Ukraina var solid i kampen mot Sverige og på topp var det futt i beina til både Sjevtsjenko og Voronin og ellers var det flere spennende spillere hos Ukraina. Landslagstrener Oleg Blokhin vurderer å sette inn Shaktar Donetsk-spilleren Rakitskij i midtforsvaret i kveld, dels fordi han spiller i Donetsk til vanlig (der kveldens kamp spilles) og ikke minst fordi han har fart. Det kan også være at Blokhin setter på en ekstra midtbanespiller og da må enten Voronin eller Sjevtsjenko vike plass, men foreløpig er dette bare spekulasjoner. Ukraina vil garantert være svært fornøyd med uavgjort i kveld, derav spekulasjoner om en litt mer defensiv førsteoppstilling.

Det opprinnelige førstevalget som midtbaneanker Yann MVila er friskmeldt for Frankrike, men all den tid vikar Diarra gjorde en bunnsolid kamp mot England, er det slett ikke sikkert Laurent Blanc vil gjøre endringer. For øvrig er det ingen problemer i troppen til Frankrike.

Lagene møttes til privatlandskamp i nettopp Donetsk for ett år siden, da vant Frankrike overbevisende 4-1. Frankrike har en tendens til å bli veldig omstendelige i sitt spill, slik ble de også tidvis mot England. Men at Frankrike har det beste laget er vi ikke mye i tvil om. Og skal Frankrike avansere til kvartfinalen er det seier som gjelder i kveld. Oddsen for fransk seier er 1,95, vi hadde vel håpet på et par knepp mer.

Uansett blir Frankrike et spill for oss her, kampen kan naturligvis spilles som singel og vår innsats er som vanlig kr 100.

Spilleforslag 1 fredag (spillestopp kl 17.55):
Kamp 3. Ukraina - Frankrike 3,55 3,15 1,95
Klikk her for å levere denne singelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.