RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fransk åpning for Hoset

(FOTO: HÅKON M. LARSEN/SCANPIX)
Sist oppdatert:
Magne Hoset reiser trolig til Frankrike på prøvespill førstkommende mandag.

Franske Troyes skal være interessert i å kikke nærmere på Vålerengas Magne Hoset, og Averøy-gutten reiser trolig på en ukes prøvespill mandag.

- Ja, det ser ut som om han reiser ned mandag. Troyes har vært veldig interessert i lang tid, og så Magne flere ganger da han spilte for Molde. Nå ønsker klubben å kikke enda nærmere på ham, sier agent Stig Lillejord til TV 2 Nettavisen.

Lagt på is
Overgangforhandlingene mellom Molde og Vålerenga har blitt lagt på is på grunn av VIFs Lars Bohinens feriefravær. Men det er ventet at samtalene vil fortsette mellom de norske klubbene mens Hoset er i Frankrike.

- Magne lukker ikke døren til Molde, tvert i mot. Han sa faktisk nei til en utlånsavtale med en nederlandsk klubb da Molde kom på banen for et par uker siden. Det ligger i Magnes hender nå, han må selv få lov til å bestemme hva han vil, sier Lillejord.

Likevel innrømmer Hosets agent at den franske ligaen frister.

- Fransk toppserie er solid, bedre enn den nederlandske. Dessuten er Magne i den rette alderen for å dra ut igjen. Men nå får vi først se på forholdene, så tar vi en vurdering. Det er jo ikke sikkert at Magne vil dit, eller at Troyes vil ha ham, etter oppholdet, avslutter Lillejord.

Utlån
Etter det TV 2 Nettavisen erfarer er Molde kun interessert i en utlånsavtale med opsjon på kjøp av Hoset. Troyes kan imidlertid være interessert i direkte kjøp, noe som kan bety mer penger i kassa for Vålerenga.

Troyes kom på 17. plass i Ligue 1 forrige sesong, én plass og seks poeng over nedrykk.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere