Gå til sidens hovedinnhold

Fransk avis: - Neymar kan bli værende i Paris Saint-Germain

Både superstjernen og klubben skal ha tatt grep for å bedre forholdet.

De siste ukene har Neymar vært koblet både til Real Madrid og Barcelona, etter at han skal ha gjort det klart at han ønsker å forlate Paris Saint-Germain. Det er spesielt en overgang til gamleklubben Barcelona det har vært snakket mest om.

Såpass intense skal forhandlingene ha vært at Barcelonas direktører, blant dem Eric Abidal, skal ha tatt turen til den franske hovedstaden for å snakke direkte med PSGs direktører.

I spansk presse har det den siste tiden blitt hevdet at Barcelona skal ha kommet med et formelt bud, der de i første omgang ønsker å låne den brasilianske superstjernen. Dette skal ha blitt avvist.

Les mer: Lørdagens Premier League-rykter

I møter

Nå skriver den franske avisen L'Équipe, ifølge Daily Mail, at både Neymar og klubben har tatt steg for å forbedre det som har blitt hevdet å være et ødelagt forhold.

Blant annet skal Neymar og den nye sportssjefen Leonardo ha vært i møter. Den brasilianske sportssjefen har tidligere denne sommeren hevdet at han forhandler om en overgang for Neymar denne sommeren.

Det har vært en sommer som har vært preget av rykter for Neymar, som i tillegg også ikke møtte opp til sesongsoppkjøringen.

Det har ulmet lenge rundt Neymar, og det har versert rykter om krangler både med Edinson Cavani og vidunderbarnet Kylian Mbappé helt siden Neymar ankom den franske hovedstaden.

Tidligere i år har Marca hevdet at Real Madrid følger tett med på situasjonen, og at Neymars posisjon i PSG har vært i søkelyset. Det skal spesielt dreie seg om at Mbappé ønsker en viktigere rolle, rapporterte ESPN den gangen.

Neymar skrev under for PSG sommeren 2017 da pariserne valgte å smadre den daværende overgangsrekorden. De la hele 222 millioner euro på bordet, og betalte utkjøpsklausulen i Neymars kontrakt. Dette er en verdensrekord som fortsatt står.

Les mer: Temauke: Manchester United

Spansk krig

Spansk presse har kaldt det for en «krig» mellom Barcelona og Real Madrid i jakten på Neymar, mens det har versert mest rykter om en overgang tilbake til den katalanske hovedstaden.

I de aller fleste ryktene har det blitt nevnt at PSG gjerne skulle ønske seg spillere i retur fra Barcelona. Blant dem har Neymars landsmann, Coutinho, blitt nevnt ved flere anledninger.

Siden har det blitt klart at den tidligere Liverpool-spilleren, som også var aktuell for en retur til gamleklubben på Merseyside, spiller på lån i tyske Bayern München denne sesongen.

Neymar var med å vinne «El Triple» (Champions League, La Liga og Copa del Rey) med Barcelona i 2015, da han utgjorde trioen «MSN» sammen med Lionel Messi og Luis Suárez.

Etter overgangen til fransk fotball har han fortsatt å sikre seg trofeer. Han har vunnet både den franske ligaen og den franske cupen med laget som spiller sine hjemmekamper på Parc des Princes.

Neymar stod over sommerens Copa América med skade, og har også til gode å spille for Paris Saint-Germain i sesongåpningen av Ligue 1.

Les også

- Real Madrid vil ha forsikringer fra PSG om helsen til Neymar

Les også

- Bruno Fernandes har blitt tilbudt til Real Madrid

Kommentarer til denne saken