Ryktene om en retur for Messi til Barcelona tiltar i styrke etter at franske medier nå rapporterer at argentineren er ferdig i PSG etter denne sesongen.

«Skilsmissen er nær», skriver storavisen L’Equipe tirsdag.

Ifølge avisen er det fortsatt en liten sjanse for at Messi fortsetter i PSG utover inneværende sesong, men for at det skal skje må han gå kraftig ned i lønn, ifølge avisens opplysninger. Messi tok Argentina til VM-gull i Qatar denne vinteren, men i PSG ble det en skuffende exit i Champions League mot Bayern München.

Husk at du kan se alt av Messi, PSG og Ligue 1 gratis hos Nettavisen her!

Messi sin kontrakt med PSG går ut etter denne sesongen.

L’Equipe skriver videre at Messi tjener hele 250 millioner kroner i året i Paris. PSG har ikke mulighet til å betale denne lønnen i fremtiden grunnet Financial Fair Play-regler.

I hjemlig liga har PSG et forsprang på seks poeng ned til Lens. I helgen tapte hovedstadsklubben 1–0 mot Lyon og Messi ble samtidig møtt med pipekonsert av hjemmefansen. Ekspert Thierry Henry reagerte i etterkant på behandlingen Messi fikk av egen fans.

Også i hjemlandet Argentina rapporteres det om at forholdet mellom Messi og PSG-fansen har surnet. Den store TV-kanalen TyC Sports har blant annet skrevet om situasjonen. I Argentina og Spania spekuleres det nå om hvor Messi vil fortsette sin karriere. Flere medier rapporterer om at Barcelona ønsker å hente tilbake sin største stjerne gjennom historien.

Messi og familien skal ønske å returnere til Barcelona, ifølge den argentinske avisen Clarín.

I Spania har imidlertid ikke de samme opplysningene som franske medier har rapportert nådd fram. Ifølge avisen Sport er rapportene om at Messi ikke har fått et nytt tilbud med de samme økonomiske betingelsene ikke korrekte.

Avisen går så langt som å hevde at det hele er falsk informasjon og at PSG har gitt et tilbud til Messi med den samme lønnen som han har i dag, for å aktivere en forlengelse av kontrakten med ett år.