Til tross for at PSG leder den franske serien i suveren stil med elleve poeng ned til nummer to og er klare for åttedelsfinale i Champions League, virker ikke alt å være fryd og gammen i den franske storklubben.

Prestasjonene har vært varierende, flere stjernespillere har slitt stort med skader og Lionel Messi har enn så lenge ikke vist seg fra sin beste side i PSG-trøya.

Og etter det overraskende tapet mot Nice i den franske cupen på mandag, har franske medier begynte å melde om usikkerhet rundt trener Mauricio Pochettino.

Storavisen Le Parisien hevder at Pochettino nå er en «dead man walking», og at klubbledelsen ikke lenger ser på han som klubbens fremtidige leder.

Les også: Mener Guimarães kan være Premier League-klubbens redning: - Kan nesten garantere det

Hevder PSG har tatt kontakt med flere trenere

Avisen peker blant annet på at argentineren har en dårligere vinnerprosent (68,2) enn sine forgjengere Thomas Tuchel (74,2) og Unai Emery (75,8).

Ifølge Le Parisien skal PSG ha vært i kontakt med flere trenere forrige måned for å prøve å finne en erstatter for Pochettino, men uten å få napp. Det hevdes blant annet at Zinedine Zidane takket nei til jobben. Det skal være sannsynlig at argentineren leder laget ut sesongen.

Les også: Zlatan avslører Mbappé-samtaler: - Ville dratt dit hvis jeg var han

Men ifølge den franske nettsiden Foot Mercato er det ikke bare PSG-ledelsen som begynner å bli utålmodig. De skriver at Pochettino er lei og sliten av de gjentakende spørsmålene om spillestilen hans og formen til spillerne.

Han skal angivelig også være frustrert over måten klubben blir drevet på, og ha et anstrengt forhold til sportsdirektør Leonardo, spesielt etter at han ikke klarte å signere Tanguy Ndombele under overgangsvinduet i januar.

- Det fungerer ikke

Robin Haugen kommenterer Ligue 1 for Direktesport, og følger den franske storklubben tett. Han forstår det blir stilt spørsmål ved Pochettino sin fremtid i PSG.

- Det fungerer ikke som forventet. De har ikke levert gode prestasjoner, og selv om de kommer til å vinne ligaen, er prestasjonene under enhver kritikk. Det er Mbappé som har reddet dem flere ganger, og i tillegg er Marquinhos og Verratti til å stole på, ellers er det skuffende, sier han til Nettavisen.

Se hva Pochettino sa til Nettavisen etter et omstridt bytte av Messi tidligere i sesongen:

Les også: Slakter PSG-stjernene: - Et av de verste PSG-lagene

Haugen synes at PSG og Pochettino ikke virker å være en god match.

- Jeg vet ikke om han trives selv. Dette er jo ikke er typisk Pochettino-lag. I de tidligere klubbene han har trent har det vært har lag med stor L, men det får du ikke med de stjernene til PSG på topp. Det er uten tvil fantastiske spillere, men du får ikke frem det beste av Pochettino med de gutta der, sier han.

Neste kamp for Pochettino og PSG er borte mot Lille i ligaen på søndag klokken 20.45. Kampen ser du direkte hos Nettavisen og Direktesport.