Frankrike har oppfostret en rekke fotballstjerner gjennom årene og mye tyder på at Tchouaméni blir et nytt navn som vil prege overskriftene de kommende årene.

Den siste tiden har Tchouameni blitt koblet med flere av de største klubbene i Europa. Senest fredag publiserte football.london en sak hvor regjerende Champions League-mester Chelsea vurderer 21-åringen som en erstatter for N'Golo Kanté.

Nettavisen varmer opp til oppgjøret mellom PSG og St. Etienne med studiosending søndag.

- Ikke overrasket

Stamford Bridge-klubben vil i så fall måtte kjempe om signaturen. Flere aviser, deriblant The Athletic, har meldt at klubber som Manchester United, Liverpool, Barcelona og Real Madrid skal være interesserte.'

- Jeg er ikke overrasket over at alle snakker om ham, sier Gus Poyet, mannen som ga Tchouamémi sjansen for Bordeaux som 18-åring.

Les også: Lyon truer Marseille-fansen før storoppgjøret: - Risikerer å bli arrestert

- Selv da var han en stor fyr - tynn, men sterk. Han var selvsikker med ballen i beina og intelligent. Han ble min nummer 8.

Tchouaméni blir av flere ansett som en klassisk duellsterk defensiv midtbanespiller, men Poyet mener 21-åringen også innehar offensive kvaliteter som kommer godt med.

- Jeg liker å se ham komme på løp inn i boksen, fordi har mål i seg også. Jeg vet at han føler seg veldig komfortabel foran forsvaret. Han føler at den posisjonen tilhører ham. Men han kan enkelt ha en boks-til-boks-rolle og score seks-syv mål på en sesong.

- Derfor fanger han oppmerksomheten

Tidligere i høst var Nettavisen i kontakt med Tor-Kristian Karlsen, som har jobbet som sportsdirektør i Monaco. Da fortalte han hvorfor 21-åringen skal stå på blokka hos de aller største klubbene i Europa.

- Det som gjør at han fanger oppmerksomhet er hans enorme fysikk og løpskraft. Han spiller med en sånn tilstedeværelse og til å være 21 år har han en veldig autoritet på banen. Det er også de egenskapene der som gjør han aktuell for klubber som Real Madrid, Manchester United, Juventus og Paris Saint-Germain. Alle de store klubbene er vel mer eller mindre på jakt etter han, etter det jeg forstår, sa han til Nettavisen.

Les også: Slår tilbake mot Messi-kritikk: - Vi har all rett

Som Poyet pekte også han pekte på at Tchouaméni er blitt en mer komplett midtbanespiller, som kan bidra vel så mye i det offensive spillet.

- Nå synes jeg han har blitt en veldig mye bedre ballspiller. Han slår ikke bare pasninger til en mer kreativ medspiller, men han tør selv å gjøre mer med ballen i beina. Så han har gjort store fremskritt, sa Karlsen.