RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Tim De Waele (©TDWSport.com)

Fransk talent bytter lag

Sist oppdatert:
Jérôme Coppel er lagets tredje signering før neste sesong.

Den talentfulle syklisten Jérôme Coppel bytter beite i 2013. 25-åringen har signert en kontrakt med Cofidis-laget, som ble rammet av Rémy Di Gregorios dopingsak under årets Tour de France.

Cofidis er Coppels tredje profflag siden han ble profesjonell i 2008. Syklisten fra Annemasse syklet for FDJ i to år og har tilbrakt de to foregående sesongene i Saur-Sojasun.

Coppel har endte på 14. plass i fjorårets Tour de France og fulgte opp med å bli nummer 21 i årets utgave av rittet. Den blivende Cofidis-rytteren har ennå ikke klart å befeste sin posisjon helt oppe i verdenstoppen.

Den tidligere Astana-sjefen Yvon Sanquer ble ansatt som sportsdirektør i det franske laget før Tour de France. Sanquer bygger et nytt Cofidis og Coppel er hans tredje signering før 2013.

De unge navnebrødrene Romain Hardy (Bretagne-Schuller) og Romain Lemarchand (AG2R-La Mondiale) er klare for Cofidis anno 2013, mens lagets store stjerne Rein Taaramäe har fornyet sin kontrakt med laget.

I tillegg ryktes Pierrick Fédrigo og Jawheni Hutarovitsj å være på vei inn i stallen fra FDJ. Fédrigo vant den femtende etappen av årets Tour de France, det var 33-åringens fjerde etappeseier i rittet.

Cofidis mister Samuel Dumoulin til AG2R. 31-åringen står for én av lagets seks seire denne sesongen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere