*Nettavisen* Sport.

Fransk toppkamp blåste bort

Marseille (NTB-AFP): Den franske toppkampen i fotball mellom Marseille og Lyon ble søndag avlyst på grunn av kraftig vind på sørkysten.

28.10.12 22:47

Kampen mellom tredjeplasserte Marseille og fjerdeplasserte Lyon ble avlyst mange timer før den skulle ha startet søndag kveld. Med seier ville Marseille ha tatt seg opp på samme poengsum som serieleder Paris Saint-Germain.

- På et møte på Stade Vélodrome, sa den regionale sikkerhetskommisjonen at de var mot at kampen skulle spilles. Den er derfor utsatt til en dato som skal bestemmes senere, meldte Marseille på sitt nettsted.

Det blåste så kraftig i Marseille søndag at en bilferje som går i trafikk til Korsika, «Napoleon Bonaparte», slet seg fra fortøyningene og ble slått mot kaien. Den lå søndag ettermiddag ved kai med kraftig slagside.

Lørdag ble kampen mellom Sochaux og E. Thonon Gaillard avlyst på grunn av snøvær.

Om det ikke ble spill i Marseille søndag, var det nok av mål og dramatikk da Lorient møtt Ajaccio til kamp mellom mer beskjedent plasserte lag. Lorient sikret uavgjort på overtid etter at gjestene ledet 4-1 ved pause. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.