RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Franskmenn sendte West Ham tilbake på jorden

Foto: Ian Kington / AFP / NTB scanpix
Newcastle ga Sam Allardyce mer hodebry.

Nedturene fortsetter for West Ham og manager Sam Allardyce (59). Lørdag ble det 1-3-tap på eget gress for Newcastle i Premier League etter at to franskmenn ordnet scoringene.

Etter sju kamper uten seier fram til nyttår, kom West Hams 2-0-seier over Ole Gunnar Solskjærs Cardiff 11. januar vel med. Lørdag var det tilbake til virkeligheten for Allardyce og hans mannskap, da Newcastle tok alle tre poengene på Boleyn Ground.

God kontroll
Newcastle tok føringen tidlig i kampen og hadde grei kontroll på sine motstandere. Franskmannen Yohan Cabaye sørget for 1-0 etter et kvarters spill. Han ble servert av sin franske lagkamerat Yoan Gouffran.

Loïc Rémy ble inspirert av sine landsmenn og doblet til 2-0 etter en drøy halvtime. Det eneste som fikk West Ham-fansen til å trekke på smilebåndet, var at Newcastles Mike Williamson sørget for 1-2 ved å sette ballen i eget nett på overtid i første omgang.

Cabaye satte punktum
Over i annen omgang skapte begge lag flere gode muligheter, men det var Newcastle som hadde alt i sine hender. På overtid satte Cabaye inn sin annen scoring for dagen og ordnet med det 3-1.

Det gjør at West Ham falt under nedrykksstreken i Premier League med like mange poeng som Sunderland og Cardiff. Ett poeng skiller de tre lagene fra Fulham, som innehar den siste trygge plassen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere