RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fredagens Premier League-rykter

Foto: AFP/SCANPIX
Sist oppdatert:
Hvem vinner kampen om Roque Santa Cruz?

* Tottenham vil gi Manchester City kamp om Blackburn-spissen Roque Santa Cruz. (Daily Mirror)

* Ikke overraskende håper Manchester City likevel å sikre seg Santa Cruz, og øker budet til 15 millioner pund. Samtidig ser de etter alternative forsterkninger, og Real Zaragozas Diego Milito skal være et aktuelt navn. Etter torsdagens 0-1-tap for Midtjylland er det i hvert fall hevet over tvil om at City med fordel kunne ha vært bedre rustet til helgens Premier League-start. (The Independent)

* Robinho har bedt klubbledelsen i Real Madrid om å selge. Nå øker Chelsea budet til 23 millioner pund. (The Sun)

* Everton tar innersvingen på Newcastle i kappløpet om Juventus-spilleren Tiago, som skal ha blitt imponert av Evertons formann Bill Kenwright. (Daily Mail)

* For to dager siden handlet det bare om formaliteter, men Dimitar Berbatov tilhører fortsatt Tottenham – ikke Manchester United. Partene skal imidlertid være enige om en prinsippavtale, hevder Daily Star. Hva nå enn det innebærer ¿

* The Sun hevder tvert imot at Tottenham heller vil selge Berbatov til Barcelona for en lavere pris, fordi de er forbannet på måten Manchester United har behandlet overgangssaken på.

* Chelsea har ikke gitt opp AC Milans Kaka. Men innser at han ikke kommer til London-klubben i dette overgangsvinduet. (The Times)

* 8 millioner pund. Det er summen Chelsea er villig til å betale for den talentfulle Manchester City-spissen Daniel Sturridge. (Daily Mirror)

* Plommen har det visst bra i egget. Like bra har ikke Olivier Kapo det i Wigan. En måned etter at han kom fra Birmingham, har han fått nok. Fluktruten kan gå via Sunderland. (Daily Mirror)

* Liverpool vil fortsatt ha Gareth Barry, selv om han spilte europacup for Aston Villa torsdag. De røde vil imidlertid ha prisen redusert. (Daily Mirror)

* Blackburn har tatt med Robbie Fowler på det offisielle lagbildet for kommende sesong. Nå blir Liverpool-legenden tilbudt en korttidskontrakt i Morten Gamst Pedersens klubb. (The Sun)

* Glasgow Rangers vil ha Portsmouths midtbanespiller Pedro Mendes.

* West Brom har lagt inn et nytt bud på Charltons Zheng Zhi. (Daily Mirror)

* Aston Villa vil kjøper Reading-spissen Kevin Doyle for 7 millioner pund. Reading krever 8. (The Times)

KILDE:BBC Sport

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere