Fredagens Premier league-rykter

Foto: Terje Bendiksby, SCANPIX.

Magne Simonsen er ønsket av engelsk toppklubb.

13.02.09 18:08

Everton fortsetter spillerjakten, og har vendt blikket mot Norge for å forsterke forsvarsrekka. Ifølge Daily Star er Merseyside-laget favoritter til å hente «highly rated» Magne Simonsen fra Lyn. 30 millioner krever vår Lyn-sympatisør på kontoret, som lover fri flyt av champagne skulle Oslo-laget få fordoblet årets budsjett. Vi minner om at det er Daily Star som skriver dette.

Darren Bent i Spurs har faktisk rukket å putte ni seriemål i år, til tross for manglende tillit og kun 13 starter for London-laget. Nå er den gamle Charlton-helten lei benketilværelsen, og har gitt klar beskjed om at han vil finne seg nye utfordringer til sommeren hvis ikke Harry Redknapp gir ham mer spilletid.

Vagner Love var linket til halve Premier League i forrige måneds overgangsvindu, og innrømmer at han var svært nær ved å gå til klubben som samler på spisser – ja da, det er Tottenham jeg snakker om. Regn med at brassen kobles til et par klubber til de neste månedene.

Roy Hodgson har aldri vært redd for å bruke sjekkheftet, og nå er han klar for å gjøre det igjen. Norwich Sammy Clinghan kan være på vei for rundt 30 millioner.

Sven Göran Eriksson har ikke fått nok av fish and chips, tross den tvilsomme behandlingen I Manchester. Nå kan Portsmouth bli neste arbeidsgiver. «Du er hjertelig velkommen», sier David James. Nettavisen synes det er mye kulere med fotballspillere som sier kvinneforførende managere er persona non grata.

Og når vi er inne på managere. Hvor lenge tror du Guus Hiddink blir på Brua? – Du får jobben hvis du sikrer oss et trofé, forsikrer John Terry. – Og sparken når du har tapt to kamper, sier Roman.

Jaroslaw Fojut - ikke et navn som har gått igjen oftest i disse spalter. Bolton-forsvareren fikk prøve seg i noen treningskamper sist sommer, men aldri i ligaen i år. Nå er tiden i England over, 21-åringen er sendt hjem til Slask Wroclaw med enveisbillett.


Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.