RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fredagens Premier League-rykter

Foto: SCANPIX
Sist oppdatert:
Det koker i London. Hvilken klubb er best for Roman Pavljutsjenko?

* Roman Pavljutsjenko kostet nærmere 150 millioner da han gikk til Tottenham i sommer, men har langt fra vært noen hit i Nord-London. Kun 17 starter i Premier League, og enda mer skuffende fire ligamål viser regnskapet til den russiske spissen, og det har man merket seg i Chelsea: - Han hadde styrket Chelseas angrep med sin hurtighet og styrke. Det er synd at han er på Tottenhams reservelag, jeg ville aldri gjort det. En spiller som Roman må spille, spille og spille igjen, sier den russiske landslagstreneren Guus Hiddink til www.svpressa.ru.

* Hiddink er også Chelsea-trener – i alle fall frem til sommeren. Og i Chelsea liker man spisser. Derfor planlegger London-laget å hoste opp nesten en halv milliard for Valencias David Villa, skriver mange engelske aviser i dag, men Villa bare rister på hodet. – Det er bortkastet tid. Jeg har en seksårskontrakt her i Valencia, sier EM-helten til den spanske avisen AS.

* Bayern München trenger hjelp etter ni baklengs på sine siste to kamper. Arsène Wenger skal være ønsket på Allianz Arena, skriver Daily Mail. En årslønn på 50 millioner kan kanskje friste franskmannen?

* Fulham vil forsøke å sikre seg Spurs-duoen Gareth Bale og Tom Huddlestone til sommeren, mener the Times å vite. Big Harry er neppe så altfor imponert, til the Guardian sier han at Huddlestone «kan bli like stor som Hoddle».

* Roy Hodgson ser ingen grunn til at nevnte Harry Redknapp ikke skal få kamp om tittelen «overgangskongen». Innleide Giles Barnes (fra Derby) kan bli kjøpt til sommeren, men Julian Gray kommer ikke til å gå til Fulham på en permanent overgang, hevder Daily Mirror. Southamptons Adam Lallana kan imidlertid bli neste mann inn i hytta.

* Den nye Ronaldinho, kalles han, Gremios Douglas Costa. 20-åringen med den gode venstrefoten skal være nære en overgang til Manchester United, skriver the Sun.

* En flopp i utlånet til Tottenham, og kun én ligastart for Manchester United. Likevel skal Old Trafford-laget være klar for å gi 21 år gamle Fraizer Campbell en ny kontrakt til sommeren.

* PSGs Stephane Sessegnon er ønsket av Chelsea til en pris på nærmere 100 millioner.

* Litt temperatur skader aldri, og Sam Allerdyce har skrudd på kokeplata før helgens oppgjør på Anfield. «Rafa Benitez elsker å klage og syte», sier Gamst-sjefen i flere aviser.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere