*Nettavisen* Sport.

Fredagens Premier League-rykter

Foto: Phil Noble/REUTERS

- Du skulle kjøpt Torres, Sir Alex!

Tidligere Manchester United-spiss Andy Cole sier at Sir Alex Ferguson gjorde en gedigen tabbe da han ikke signerte Fernando Torres. Han hadde nemlig sjansen til det før Liverpool snappet ham opp. Sir Alex Ferguson synes at Torres ikke scoret nok mål i den spanske ligaen, og dermed kunne Torres dra til Liverpool isteden. Cole la også til at de fleste United-spillerne syntes også at United burde kjøpt spanjolen. (Men ingen tør å uttale seg om det, selvfølgelig) (Daily Star)

Chelsea-eier Roman Abramovitsj skal være i tvil om han vil punge ut for Atletico Madrid-spissen Sergio Agüero. Prisen har den siste uke svingt mellom 40 og 50 millioner pund. Det spørs om han ikke heller fremdeles er sur for at Agüero nylig klarte å score to mål mot Chelsea i Champions League. (Daily Mirror)

Litt billigere kan Middlesbrough-vingen Adam Johnson bli. Han er tilgjengelig for en tiendedel av det Agüero koster, nemlig 4 millioner pund. Chelsea får imidlertid ikke brukt ham så mye, da planen er å leie ham tilbake igjen til Middlesbrough. (Daily Mirror)

Bolton skal være interessert i å betale 7 millioner pund for Celtics midtbanespiller Scott Brown i januar. 24-åringen er også på ønskelisten til Tottenham, Everton og Stoke. (Daily Mirror)

Les også: Manchester City-spiss Craig Bellamy frykter at karrieren er over om et år eller to .

Portsmouth-manager Paul Hart skal ha stoppet kjøpsplanene av den tidligere Wigan-spilleren og bråkmakeren Amr Zaki. Det var i utgangspunktet Sulaiman Al-Fahim, styreformann i Portsmouth, som ville ha Zaki. (The Sun)

Ipswich vurderer om de skal legge inn et bud på West Hams midtbanespiller Kieron Dyer. (Daily Telegraph)

Arsenal-manager Arsène Wenger, som også er fransk, skal ha gått inn i den franske garderoben etter VM-kvalikkampen mellom Frankrike og Irland og bedt Thierry Henry om å tilstå at han handset i forkant av Frankrikes mål. (Daily Mirror)

Hull-trioen Kevin Kilbane, Paul McShane og Stephen Hunt – alle irer, som deltok i den samme kampen, har fått beskjed om å oppsøke en sportspsykolog av manager Hull-manager Phil Brown. (Daily Express)

I etterkant av håndballkampen i Frankrike, har tidligere Irland-manager Mick McCarty sagt at Fifa egentlig står for «Forget Irish Football Altogether». Han sa også at hvis han var Richard Dunne, ville han ikke latt Henry sette ned på gresset sammen med ham. Modent! (The Sun)

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.