RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fredagens Premier League-rykter

Foto: Carl de Souza/AFP
Sist oppdatert:
Sol Campbell kan gjøre comeback i Arsenal-trøya.

Sol Campbell gjorde seg selv til en svært upopulær mann i deler av London da han i sin tid valgte å dra fra Tottenham til rivalene i Arsenal. I 2006 forlot han sistnevnte, men nå kan midtstopperen være på vei tilbake til Arsenal. Etter at Campbell forlot storsatsende Notts County i høst har 35-åringen trent med Arsenal, og kan i løpet av januar komme til å signere en kontrakt med klubben som varer ut sesongen - dersom Arsène Wenger får kvitte seg med Philippe Senderos, vel å merke. (Daily Mirror)

Om Cesc Fabregas er å finne i Arsenal-trøya i tiden framover er imidlertid lite sannsynlig. Daily Star skriver at Barcelona-manager Joseph Guardiola venter med å forlenge sin kontrakt med klubben, inntil han kan få en garanti for at Fabregas blir hentet til Catalonia.

Dermed kaster selvfølgelig også Real Madrid seg inn i jakten på Fabregas. Ifølge The Sun har Real-president Florentino Perez og klubbdirektør Jorge Valdano pratet sammen angående et bud på 43 millioner pund for midtbanespilleren.

Manchester City er på vei til å tilby Rubin Kazan 4 millioner pund for den argentinske forsvarsspilleren Cristian Ansaldi. (The Times)

Liverpool har kastet seg inn i jakten på Bordeaux-spissen Marouane Chamakh, som også Arsenal er blitt koblet til. Liverpool ønsker å tilby Chamakh, som kan forlate Bordeaux gratis etter denne sesongen, en førkontrakt i løpet av januar, skriver The Guardian.

Også Wolverhampton vil bli med på moroa i januar. Ulvene har lagt inn et bud på 3 millioner pund for Hull-vingen Stephen Hunt. (The Sun)

Birmingham-sjef Alex McLeish er villig til å gjøre Kenwyne Jones til klubbens best betalte spiller dersom han får hentet Jones fra Sunderland. Sistnevnte krever imidlertid 11 millioner pund for spissen, noe som er en altfor høy sum i McLeishs ører. (The Times)

Mannen som knuste Norges VM-håp, islendingen Eidur Gudjohnsen, kan være på vei tilbake til Premier League. Med en overgangssum på 2 millioner pund er nemlig Blackburn på god vei til å hente den nåværende Monaco-spilleren, melder The Sun.

Imidlertid ønsker også både West Ham og Tottenham Gudjohnsens tjenester, skriver Daily Mirror.

Middlesbrough-manager Gordon Strachan står i veien for østerrikske Emanuel Pogatetzs planlagte overgang til Panathinaikos. (Daily Mail)

Hull-manager Phil Brown står imidlertid ikke i veien for noe som helst. I stedet vil han ta godt imot Aston Villa-spissen Marlon Harewood, som for øyeblikket er lånt ut til Newcastle, dersom Harewood kan tenke seg spilletid på KC Stadium. (The Sun)

Det er forventet at Liverpool sikrer seg underskriften til Atletico Madrids kantspiller Maxi Rodriguez i løpet av fredagen, for 1,5 millioner pund. (The Times)

Men Rafael Benítez gir seg ikke med det: Liverpool-sjefen vil også hente Reading-keeper Adam Federici for 2 millioner pund. (The Sun)

Kantspilleren John Utaka kan være den første som forlater den synkende skuta i Portsmouth, dersom nigerianeren flytter til Frankrike og Ligue 1-klubben Sochaux. (Daily Mirror)

Younes Kaboul forventes også å være ferdig i Portsmouth, og Sunderland står først i køen for å skaffe seg forsvarsspilleren. (Daily Mail)

Stoke planlegger å tilby en million pund for den tidligere Wigan-spissen Amr Zaki, som nå spiller i egyptiske Zamalek. (Daily Mail)

Samtidig forhører Marseille seg om Boltons Johan Elmander er tilgjengelig for salg. (Daily Mail)

West Ham vil hente James Beattie på lån, men Beatties arbeidsgivere i Stoke sier de kun vil overveie en overgang på permanent basis. (The Times)

Crystal Palace får storfint besøk på Selhurst Park førstkommende lørdag. Både Arsenal, Tottenham og Manchester City sender nemlig speidere for å se på hva den 19 år gamle spissen Victor Moses kan vise av kvaliteter. (Daily Mirror)

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere