*Nettavisen* Sport.

Fredagens Premier League-rykter

Foto: Neil Tingle (Pa Photos)

Det koker på ryktebørsen i England, og denne mannen er hetest akkurat nå.

21.05.10 13:26

Glem det, United. Glem det, Chelsea. Glem det, hele hurven. Franck Ribery blir i Bayern München.

Men dette er jo gammelt nytt om du har fulgt med på Nettavisen i dag: Ribery blir i Bayern

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms og WAP: Send PLRYKTER til 2242 (1 melding daglig til kr 2,-).

Aston Villas ettertraktede James Milner har satt ytterligere fart i spekulasjonene om en overgang ved å si offentlig at han ikke vet om han spiller for Villa neste sesong.

Og Villa får testet ut sin motstandskraft mot beilerne etter at Manchester City nå har lagt 30 millioner pund på bordet, etter at de fikk avslått det forrige budet på 20 millioner pund.

Men det er ikke sikkert det er nok. Chelsea har kastet seg inn i kampen om Milner og håper å lokke ham til Stamford Bridge ved å henge Champions League-fotball på kroken.

En annen spiller som kan være vei på vei ut av Villa er Ashley Young. Tottenham vil tilby Robbie Keane eller Jermaine Jenas som bytte for angriperen.

Men også Manchester City har Young på blokka (hvem er det de ikke har på blokka egentlig). De skal ha forhørt seg om Young er tilgjengelig i forbindelse med samtalene om Milner.

Eidur Gudjohnsen har dratt tilbake til Monaco etter låneoppholdet i Tottenham. Nå prøver Aston Villa å få låne ham neste sesong.

Villa-manager Martin O’Neill er villig til å gi 15 millioner pund for West Hams Carlton Cole. Det kan bety at Emile Heskey er på vei ut, tror Daily Mail, som mener Stoke blir Heskeys neste klubb.

Mobil: Få scoringsvarsel på ditt lag
Spille: Sjekk dagens oddsdobbel

Ryktet om at Evertons Mikel Arteta skal erstatte Cesc Fabregas når han drar fra Arsenal til Barcelona, dukker stadig opp. Kanskje det er noe i det da?

Det skjer enten 4. juni eller 9. juni. Da blir Fabregas presentert som Barcelona-spiller, mener nettstedet imscouting.com å vite.

Arsenal er ellers interessert i å bruke 16 millioner pund på Marseilles midtbanespiller Stephane Mbia.

Steven Gerrard er lei. Han er lei Rafael Benítez. Så lei at han stikker ved første og beste anledning om et anstendig tilbud skulle dukke opp.

Benitez har ellers planer om å hente Real Madrid-legenden Raul til Anfield.

Chelsea tar Kaka (pardon the pun). Manager Carlo Ancelotti har i hvert fall lyst på Real Madrids brasilianske noe falmede superstjerne.

West Ham planlegger å gjøre et kupp ved å hente den VM-klare franskmannen Andre-Pierre Gignac, som spiller sammen med Daniel Braaten i Toulouse.

Men West Ham kommer til å miste Valon Behrami, som skal til Palermo.

Hva så med Manchester United? Jo, de skal by på Sevillas brasilianske spiss Luis Fabiano. 18 millioner pund er nevnt.

United-flopp Dimitar Berbatov står på blokka til Juventus, AC Milan og Wolfsburg. Og sikkert noen til.

- Hold dere unna! Det er beskjeden fra Atlético Madrid til Manchester United, som har vært inne på tanken om å hente spiss-eleganten Sergio Aguero.

To spillere nekter tvert å bli Arsenal-spillere. Yaya Toure var nevnt som en del av en byttehandel mellom Barcelona og Arsenal, men har heller lyst til å spille for Manchester City. Juventus’ keeperlegende Gianluigi Buffon har også vært i Arsène Wengers søkelys, men har nå uttalt at han heller vil bli i Italia.

Premier League-nykommer Newcastle mener Tottenhams Jermaine Jenas kan være en mann for dem, og mener også at han kan være verdt rundt fem millioner pund.

Til slutt, trekk pusten og finn frem en god klype salt:

Sunderland vil ha Stoke-spiss Tuncay, West Bromwich vil ha Racing Santander-spiss Mohamed Tchite, Newcastle vil ha Porto-spiss Andre Monteiro, men har fått avvist et bud på to millioner pund, Wigan vil kjøpe Adrian Colunga fra Recreativo Huelva, David Nugent, Kevin Prince Boateng og Nadir Belhadj forlater Portsmouth sammen med manager Avram Grant, som tar over West Ham, Portsmouth vurderer å gi keeper David James vikariat som manager, Portsmouth vil selge David Nugent til Bolton, Rafael Benítez avviser ikke at han drar til Inter, Burnley-spiss Steven Fletcher kommer til å ende i West Ham, Jack Rodwell vil skrive under en ny kontrakt med Everton og Blackburn-sjef Sam Allardyce trenger ikke selge noen spillere i sommer.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms og WAP: Send PLRYKTER til 2242 (1 melding daglig til kr 2,-).
Mobil: Få scoringsvarsel på ditt lag

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.