RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: PA Photos/Scanpix

Fredagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Erkerivaler kjemper om engelsk supertalent. Sjekk hvem!

Et av de heteste unge talentene i England om dagen er 17 år gamle Connor Wickham. Ipswich-spilleren er spådd en stor framtid, og dermed er ikke Arsène Wenger og Arsenal sene om å melde sin interesse. Londonklubben skal være villig til å gafle ut rundt 80 millioner kroner for unggutten, men får konkurranse av erkerival Tottenham, som vil tilby like mye.

Merkelig nok har ingen ringt til Roberto Mancini og fortalt ham at det finnes en fotballspiller i verden han ikke har prøvd å kjøpe, altså Wickham. Eller hvem vet, kanskje de lyseblå også lurer i kulissene rundt Portman Road? Eller kanskje de må kvitte seg med Robinho først? Ukrainske Sjakhtar Donetsk skal i hvert fall være villig til å bytte en sjekk på 200 millioner mot brassen.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).

City skal også ha kommet til enighet med Lazio om en overgangssum for backen Alexander Kolarov . Lazio-spilleren hadde nok et håp om å bli bedt på middag hos landsmann Nemanja Vidic, som spiller for Manchester United, men den nevnte Vidic skal være brennaktuell for Real Madrid, og da tyder mye på at Kolarov må lage maten sin sjæl.

Tottenham jakter for øvrig ikke bare på smågutter. Harry Redknapp vil også ha en mer erfaren spiss inn i troppen, og har lenge vært betatt av Luis Fabiano. Brassen, som tjener til vann og brød i spanske Sevilla, skal også være hypp på London.

En annen måljeger som kan havne i Redknapps armer er nederlandske Klas-Jan Huntelaar. AC Milan vil gjerne kvitte seg med spissen, slik at de kan gjøre et nytt forsøk på å sikre seg populære Edin Dzeko fra Wolfsburg. Aston Villa skal imidlertid også være på jakt etter Huntelaar.

Martin O'Neill skal også ha lyst til å hente kroatiske Mario Mandzukic fra Dinamo Zagreb. 80 millioner er prislappen.

I Liverpool skjer det også ting. Roy Hodgson kunne tenke seg en spiss, og har derfor kastet seg inn i jakten på Loic Remy. Nice-spissen ska være verdsatt til rundt 120 millioner kroner. West Ham har også lenge vært på jakt etter franskmannen.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).

«The Hammers» har imidlertid allerede en ny spiss på det nærmeste klar. Frederic Piquionne, som spilte på Portsmouth forrige sesong, skal koste londonklubben rundt 10 millioner kroner. Spissen vil tjene rundt 500.000 i uken på Upton Park.

Sunderland satser også hardt Steve Bruce er i ferd med å hente Danny Welbeck fra Manchester United på lån, og Stephen Ireland fra Manchester City. Det kan bli koselig på The Stadium of Light til høsten. Sistnevnte vil koste rundt 100 millioner. Et røverkjøp der altså, om man tror tabloidene....

Kilder: BBC, Daily Mail, The Sun, Daily Star, Daily Mirror.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere